Se TV overalt

Én pris. TV fire steder.

Med RiksPakken får hele familien se TV inntil fire steder til én pris. Se TV hjemme, i flere rom, på hytta og overalt med RiksTV-appen.

  

TV-favorittene på nettbrett og mobil

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV og episodene du gikk glipp av den siste uken i Ukesarkivet både på mobil og nettbrett. Se det du vil – akkurat når og hvor det passer deg i hele Norge.

 

  

Underholdning til barna! 

Med iPhone- og iPad-appen RiksTV Junior kan barna se film- og seriefavorittene hvor som helst i Norge. Vi fyller opp appen med de mest populære seriene hver uke. 

TV overalt

Bestselgeren RiksPakken

TV-kanaler for hele familien, smarte funksjoner som Start forfra og ukesarkiv fra populære kanaler gjør det fleksibelt å se det du vil, når du vil. Filmleie og tilgang til NRKs innholdsrike arkiv – kun et tastetrykk unna! På TV-en med SMART-boks II eller på Apple TV. RiksTV-appen og junior-appen er selvsagt inkludert i én pris – TV overalt!

 

SMART-boks II – anbefalt av Tek.no

TV i 2017 skal være raskt og enkelt; SMART-boks II WIFI er vår siste TV-boks, og er fullstappet med underholdning og masse nyttige funksjoner. Fjernkontrollen er i elegant design med ekstra god rekkevidde.

Alt i en pakke

RiksTV-appen

Se dine TV-favoritter på nettbrett og mobil, når og hvor det passer deg.

RiksTV Junior

Underholdningsunivers på iPad og iPhone – skreddersydd for barna! 

Fotball til folket!

Som en av få TV-leverandører tilbyr vi nå hele Eliteserien og OBOS-ligaen i RiksPakken!

RiksPakken. Én pris – TV overalt.

Se tilbud 

Har du noen spørsmål? Kontakt kundeservice på 210 10 210

Allerede kunde? 
Logg deg inn på Min side og se hva slags tilbud vi kan tilby deg.