Norway Live

Norway Live er norges første og eneste TV-kanal som fokuserer på direkte sakte-TV fra verdens vakreste land.

Fjell, fjorder, kyst og nordlys. Norway Live er den nye Norske TV-kanalen for beroligende sakte-TV. Gi deg selv en digital SPA-behandling. 24 timer i døgnet sender vi direkte fra unike steder i Norge. I tillegg kommer direktesendinger fra sportsevent, og spektakulære ekspedisjoner minutt for minutt.

Norway LIVE er muligens verdens første TV kanal, som alltid sender LIVE, og helt sikkert norges første TV-kanal som fokuserer på sakte-TV. Vi vil sende LIVE fra eventer og arrangementer, vi vil kringkaste livebilder fra fjellet med interessant værinformasjon og vi vil ta seerne med på ekspedisjoner, mens de skjer.

Siden den industrielle revolusjonen har verden bare gått fortere og fortere. Vi har fått kjappere veier, raskere internett, tilgang på mail fra overalt og flere valgmuligheter generelt sett. Utviklingen av TV-mediet har gått i samme retning. Er du en av de som har savnet å sette deg ned foran TV apparatet for lene seg tilbake for å slappe av, har vi en gledelig nyhet til deg.

På Norway Live vil du kunne se rolige direktebilder fra verdens vakreste land uten kjapp klipping og irriterende reklamepauser. Stress og utmattelsessyndrom har blitt hverdagskost og vi er vistnok mer deprimerte enn tidligere. Samtidig viser forskning at det er en positiv sammenheng mellom eksponering for natur og generel helsetilstand. Følelsen av velvære stiger bare ved å se på et foto av et vakkert naturlandskap i noen minutter.

I tillegg til å gi folk en roligere og terapautisk seeropplevelse vil Norway Live i aller høyeste grad inspirere folk til å bruke kroppen ute i naturen.

Menneskene bak:
Norway LIVE er et samarbeidsprosjekt mellom OAL AS, Biovisjon AS, Oclin AS, Hermes AS, Bitfocus AS, samt noen dyktige og relevante enkeltpersoner. Med bred erfaring fra stort sett alle ledd av TV produksjonen er det et spent og ivrig gjeng som går i gang med norges første TV-kanal som alltid sender direkte.

Se Norway Live med RiksTV

Få med deg flotte fjell, fjorder og kyst på Norway Live.

Se Norway Live direkte i nett-TV her

Norway Live
  • Programplass 39
  • Kultur, Livsstil, Natur, Reise
  • App, Internett
  • Krever en dekoder, SMART-boks, tilkoblet internett.
  • Mux Strømming over internett

Hvordan får jeg tilgang?

Velg mellom tre TV-pakker

 

  • RiksPakken er vår bestselger, og en komplett TV-pakke 65 TV-kanaler, sport, film og serier.
  • Basis er de 45 viktigste TV kanalene, men med mulighet for tilleggspakker.
  • Favoritter er for deg som kun trenger et knippe TV-kanaler. 6 TV-kanaler inkludert, 6 valgfrie.