Nordic Family

Nordic Family er norskprodusert TV tilpasset barn i alle aldre. Programmene handler om mat, musikk, penger, nettvett, brannvern, gaming og mye mer.

YouTube-selskapet Nordic Screens lanserer ny barne- og familiekanal med utelukkende norsk innhold. De tidligere NRK Super-profilene Silje Sirnes Winje og Stian Barsnes-Simonsen leder satsingen. Nordic Family vil skape et større, kvalitativt mediemangfold for barn og familier i Norge ved å lage pedagogisk riktig underholdning.

Nordic Family tar for seg mange temaer - for hele familien. Programmene er designet så voksne og barn kan sammen lære om viktige samfunnsspørsmål på en engasjerende og underholdende måte.

Nordic Family samarbeider med ansvarlige norske aktører som Cappelen Damm, DNB, EXTRA, Redd Barna og Brannvernforeningen hvor høy kvalitet er i fokus på alt som blir produsert.

Et utvalg av ting du kan se:

MAX Epic
I Max Epic skal Emil “emwaAdventure” sammen med andre kjente gamere kåre de sjukeste gamingklippene sendt inn av dere seere! Har du sendt inn et gøy, fett, imponerende, morsomt eller superrart gaming-klipp kan du havne på ukas wall of fame!
Programleder Emil Martinuis Walseth

Nettvenn
Hvor mye kan norske YouTubere om nettvett? Og kan du og familien din nettvettreglene godt nok? I Nettvenn lærer du om de superviktige nettvettreglene og hvordan du kan bli en nettvenn!

POPP
Hvem er du og hva er du opptatt av? I det ukentlige programmet POPP skal vi blant annet sjekke ut dine videoer, snakke med dine idoler og lage morsomme ting sammen. Programleder Silje Sirnes Winje intervjuer norske og internasjonale popstjerner og de største TikTok-stjernene i Norge utfordrer deg til å delta i programmet med dine videoer.
Programleder Silje Sirnes Winje

YouTuber sjekker ut
I denne dokumentarserien sjekker YouTuber Martin aka Multiguru ut viktige temaer i samfunnet vårt! Hvordan er det på innsiden av et fengsel, hva skjer i en norsk rettssak, hvordan blir egentlig ting gjenvunnet, og hvordan er det å bo på gata?
Programleder Martin Belgen Isaksen

Stian og Teo leker med maten
Stian & Teo Barsnes-Simonsen er far og sønn og elsker å lage mat sammen. Bli med på kjøkkenet der maten skal være god, smart og gøy å lage!

Tubeboks
Musikkvideo-jukebox for hele familien! Gjør deg klar, skru opp lyden og bli med å danse! Nordic Family presenterer sine sangfavoritter og gir deg Norges beste barnemusikanter.

Thaletot tar utfordringen
I denne YouTube-inspirerte serien får vi bli med YouTuberen Thale når hun får diverse utfordringer av sine følgere. Utfordringene er basert på populære trender som har vært på YouTube i alle år. Vi lover latter og god stemning for hele familien når Thaletot tar utfordringen!
Programleder Thale Skjulestad Throndsen

Lærepenger
I Lærepenger lærer du hvordan man kan tjene, spare og bruke penger på en smart og gøy måte! Vi Nordmenn er blant verdens rikeste folk, men vi er også blant verdens dårligste på privatøkonomi! Tenk det! Det har programlederne Elise og Jacob tenkt å gjøre noe med!
Programledere Jacob Bolin Lund og Elise Refses Hasselknippe

Se Nordic Family med RiksTV

La hele familien engasjere seg i temaer som mat, musikk, penger, nettvett og mye mer i norskprodusert TV tilpasset barn i alle aldre. 

Se Nordic Family i nett-TV her

Nordic Family
  • Barn, Humor, Kultur, Musikk, Underholdning
  • Internett, RiksTVs underholdningsportal
  • Krever en dekoder, SMART-boks, tilkoblet internett.
  • Mux Strømming over internett

Hvordan får jeg tilgang?

Velg mellom tre TV-pakker

 

  • RiksPakken er vår bestselger, og en komplett TV-pakke 65 TV-kanaler, sport, film og serier.
  • Basis er de 45 viktigste TV kanalene, men med mulighet for tilleggspakker.
  • Favoritter er for deg som kun trenger et knippe TV-kanaler. 6 TV-kanaler inkludert, 6 valgfrie.