Meny

Underholdning på campingplassen

TV i campingvogna - løft campinglivet til nye høyder

Campinglivet blir enda bedre når du kan lene deg tilbake og kose deg med en god film eller en spennende serie på kvelden. Vi vet at du liker enkle løsninger som ”bare fungerer”. Derfor har vi laget en TV-løsning skreddersydd for deg med campingvogn.

Hvordan får jeg TV i campingvogna?

 • Med antenne og dekoder

  Dekoderen gir deg tilgang til mange kanaler via det digitale bakkenettet. Våre dekodere har støtte for 12V TV, som er perfekt for campingvogn.

  Les mer våre dekodere

 • Med antenne og kortleser

  Med kortleser rett i TV-en får du direkte tilgang til det digitale bakkenettet. Da bruker du kun TVen fjernkontroll for å navigere mellom kanalene.

  Les mer vår kortleser

 • Med RiksTV-appen

  Med RiksTV-appen på mobilen eller nettbrettet har du alltid underholdningen tilgjengelig. Den er inkludert i alle TV-pakkene våre.

  Les mer om RiksTV-appen

Kan jeg få RiksTV i campingvogna?

Som RiksTV-kunde får du vår anbefalte antenne som du enkelt monterer på campingvogna. Antennen tåler vær og vind, og fin-ner TV-signalene på egenhånd. Inne i campingvognen trenger du en mottaker – en dekoder eller en kortleser, for å få inn signalene. Du vil da ha tilgang til abonnementet ditt i 90% av Norges land.

Hvilken TV-pakke passer best for meg?

Du skal slippe å måtte velge bort god TV-underholdning til fordel for campinglivet.

Vi har abonnementer tilpasset både deg som ønsker smarte løsninger, deg som vil spare penger på TV-abonnementet, og deg som ønsker full fleksibilitet.

Få mest mulig ut av TV-pakken din

Ring og bestill på 210 10 212 så får du et godt tilbud her og nå!