Meny

Underholdning ved sjøen, på fjellet og i skogen

TV på hytta – helt naturlig!

Hytteliv dreier seg om å oppleve norsk natur på sitt beste. Men etter en lang dag med frisk luft, er det fantastisk å slappe av med en god film eller en spennende serie. Med TV på hytta fra RiksTV får turglade hytteeiere TV-underholdning i verdensklasse på fjellet, i skogen og ved sjøen.

Hvordan får jeg TV på hytta?

 • Med antenne og dekoder

  Med dekoderen får du tilgang til over 30 kanaler via det digitale bakkenettet. Alle våre dekodere har støtte for 12V TV, som er perfekt for hytta.

  Les mer våre dekodere

 • Med antenne og kortleser

  Med kortleser rett i TV-en får du direkte tilgang til det digitale bakkenettet. Da bruker du kun fjernkontroll for å navigere mellom kanalene.

  Les mer om kortleser

 • Med RiksTV-appen

  Med RiksTV-appen på mobilen eller nettbrettet har du alltid underholdningen tilgjengelig. Den er inkludert i alle TV-pakkene våre.

  Les mer om RiksTV-appen

Kan jeg få RiksTV på hytta?

RiksTV dekker 90% av alle norske fritidsboliger og 98% av alle norsk husstander. RiksTV-abonnementet kan du bruke flere steder, og derfor ha én og samme TV-løsning både hjemme, på hytta og når du er på farta. Prisen er den samme uansett.

Dekningsgarantien gir deg full trygghet: Dersom du ikke mottar TV-signaler, kan du kostnadsfritt levere tilbake mottakeren der du kjøpte den og si opp abonnementet innen 30 dager etter kjøpet.

Sjekk om du har dekning på hytta

Hvilken TV-pakke passer best for meg?

Du skal slippe å måtte velge bort god TV-underholdning til fordel for hytteturen.

Få mest mulig ut av TV-pakken din

Ring og bestill på 210 10 212 så får du et godt tilbud her og nå!