Meny

- På TV 7. - 9. februar

Jon anbefaler TV-helgen

Endelig fredag igjen! Forrige helg var proppfull av topp TV-innhold og det er ikke mindre topp denne helga. Her er det jeg skal få med meg.

Få nyhetsbrev med film-og serietips

Fredag

Fredag og semifinale i Mesternes mester, det høres ut som en perfekt start på helga! Det er merkelig hvor underholdene det er å følge miksen av idrettshistorier og konkurranser deltakerne i mellom. Så har vi den vante, gode talkshowmenyen, selvfølgelig. Nytt på nytt, Lindmo. Senkveld og Graham Norton oppsummerer og underholder på NRK, TV2 og TvNorge. De litt yngre følger nok heller Idol, men jeg holder en knapp på Lindmo når hun i kveld får besøk av en av de beste og morsomste norske forfatterene for tiden, Nina Lykke. Det blir garantert bra selskap.

Lørdag

På Lørdag er det også denne uka mye bra sport at jeg kan jo bare glemme å få trent selv, hvis jeg jeg skal få sett alt. Alpint på Eurosport og NRK fra klokka 10 og verdenscup i langrenn klokka 14.15. Da har enda ikke fotballen startet! Jeg tror jeg velger meg Tysk fotball på Viasport, med nordmenn i begge kampene. Hertha Berlin med både Jarstein og Per Ciljan Skjelbreid mot Mainz kl 15:30, og så er det jo gøy med Haaland, da! Europas heteste spiss, Scorer han igjen? Det ser vi klokka 18:30 på Viasat 1.

 


Visste du at? Med RiksPakken har du alle Viasport-kanalene inkludert. Les mer om RiksPakken.


 

Søndag

Søndag har jo blitt den beste TV-dagen denne vinteren. Det er rett og slett ikke mulig å følge med på alt. For oss som har RiksTV koblet til nettet er ikke det noe problem, for i TV-arkivet har vi heldigvis det meste tilgjengelig i 7 dager etter det går på TV. Hurra for moderne tider!

TVNorge kjører gullrekka si med 71 grader Nord - Norges Tøffeste Kjendis, Neste sommer, Helt Perfekt og Aldri voksen. Der er det mye gøy. På TV2 har Gutta på Tur visstnok slått seg på hjemmebrenten, og i reisen kan vi bli med den gamle keeperkjempen Erik Thorstvedt til Stavanger. I Casa Numme fortsetter parterapien under sydens sol. Mest spent er jeg på den nye serien på NRK, Tynn is. Mange er i litt polarnmodus etter maaaange minutter på Svalbard, og episode 1 av denne nye spenningsserien kommer på søndag. Mye av handlingen foregår på Grønland, og det er topp skuspillere fra hele skandinavia.

God TV-helg, vi gleder oss!

Få film- og serietips rett i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få film- og serietips og gode tilbud i innboksen din.

{{message.message}}

Du er allerede registrert. Gå til Min side for å endre på dine nyhetsbrev.