Komiserier, latter og godt skuespill

Vibeke anbefaler komiserier

Hvem er det som ikke liker å le. Jeg elsker å le, og fordelen med komiserier er at du kan skvise inn en episode når som helst for en liten "humørboost". Disse kan du garantert se mer enn en gang.

Få nyhetsbrev med film-og serietips

Modern Family (2009 - )

Skuespillere: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen

Dette er en fantastisk morsom serie! Det er ikke mange serier som får meg til å le høyt, men dette er en av de. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken av karakterene jeg liker best - om det er Phil som så gjerne vil være den kule faren eller den høylytte og utadvendte Cam. Uansett gir serien for mange perler til å ramse opp her.

Du kan se den her: Netflix, TV 2 Zebra, FOX og TV 2 Sumo

 

Seinfeld (1989 - 1998)

Skuespillere: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards

En sit-com klassiker fra New York med Jerry Seinfeld i hovedrollen. Denne fulgte meg gjennom hele studietiden og jeg tror vi i vennegjengen kun kommuniserte med sitater fra Seinfeld en periode. Tom's Diner, Risk på t-banen, canteloupe melon og frokostblanding - de som vet, de vet. 90-tallet var ikke helt feil, det :)

Du kan se den her: Viaplay, HBO Nordic, C More, Viasat4, Amazon Prime, TV 2 Sumo

 


Visste du at? Med RiksTV har du syv dagers TV-arkiv fra alle de største TV-leverandørene uansett hvilken TV-pakke du velger.


 

Førstegangstjenesten (2019 - )

Skuespillere: Herman Flesvig, Jonas Bergland, Mikkel Niva

Jeg er stor fan av Herman Flesvig og kan nesten ikke vente til de neste episodene av denne serien. Jeg har allerede sett de to episodene en titalls ganger og i jula spiste vi en "dum ribbe, mann". Dette kan bli topp 3 i 2020, krysser fingerene for det! (Tips: sjekk ut podcasten Friminutt med Herman og Mikkel).

Du kan se den her: NRK TV (arkiv)

 

Workin’ Moms (2017 - )

Skuespillere: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi

Kanadisk serie hvor fire kvinner gjør sitt beste for å sjonglere barn, forhold, venner og karriere. De roter seg opp i veldig morsomme situasjoner og jeg er spesielt begeistret for hovedkarakteren Kate (Catherine Reitman). Høres kanskje ikke så gøy ut, men tro meg - dette er morsomt!

Du kan se den her: Netflix

 

Side om side (2013 - )

Skuespillere: Vidar Magnussen, Pernille Sørensen, Tore Sagen

Jeg synes dette er den beste norske komiserien som går for tiden. Kos deg med drama, forviklinger og misforståelser. Den er litt forutsigbar til tider, men det gjør ikke noe når det er godt skuespill og morsomme replikker.

Du kan se den her: NRK TV (arkiv)

 

Jeg anbefaler også:

Arrested Development, The Office, Curb Your Enthusiasm, Klovn, Parks and Recreation, Scrubs og Veep.

Få film- og serietips rett i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få film- og serietips og gode tilbud i innboksen din.

{{message.message}}

Du er allerede registrert. Gå til Min side for å endre på dine nyhetsbrev.