- True Crime, krim og thriller

Vibeke anbefaler true crime og spenning

Hvem er det som ikke liker historier fra "virkeligheten". Krim og drama basert på virkelige hendelser oppsluker meg helt, og jeg investerer fullt ut i karakterenes liv og konflikter. 

FBI (2018 - )

Skuespillere: Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Ebonee Noel

Her følger du et team med spesialagenter i New York som jobber for å holde byen og landet trygt. Det er et høyt spenningsnivå, interessante saker og akkurat passe komplekse karakterer. Liker du CSI, NCIS og lignende serier så er denne for deg.

Du kan se den her: RiksTV, Amazone Prime

 

Mindhunter (2017 - )

Skuespillere: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv

Jeg elsker serier(og filmer og podcaster) om seriemodere og denne er en av de beste jeg har sett! Få med deg starten på FBI sin jakt på seriemordere og hvordan de intervjuet de verste drapsmennene for å finne fellestrekk som kan identifisere fremtidige sereiemordere. Har du ikke sett den så rydd kalenderen og hiv deg på sofaen.

Du kan se den her: Netflix

 


Visste du at? Med RiksTV har du syv dagers TV-arkiv fra alle de største TV-leverandørene uansett hvilken TV-pakke du velger.


 

Criminal Minds (2005 - )

Skuespillere: Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook

Dette er en klassiker og jeg har sett alle episodene i de 14 sesongene som er kommet ut. Sesong 15 hadde premiere tidlig 2020 og det er seriens siste sesong. Fokuset er på de seriemoderne teamet jakter på, ikke så mye på FBI teamet så du kan fint hoppe inn i en sesong uten at du går glipp av mye drama og historikk.

Du kan se den her: Viaplay, TV 2 Sumo

 

You (2018 - )

Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Elizabeth Lail

Stalkers, finnes det noe mer creepy? Her kjenner man på paranoiaen underveis, hvem ser inn vinduet mitt nå? Penn Badgley fra Gossip Girl spiller Joe, den tvilsomme, kjærlighetssøkene hovedrollen i serien og han vil du ikke gå på date med. Få et innblikk i den kompliserte hverdagen hans mens han prøvde å sjonglere kjæreste, kriminelle handlinger og stalking. Yikes!

Du kan se den her: Netflix

 

Dirty John (2018 - )

Skuespillere: Connie Britton, Eric Bana, Julia Garner

Dette er basert på den sann historie, tro det eller ei. Litt i samme sjanger som "You" med en mannlig hovedrolle som ikke akkurat har de beste intensjoner.

Du kan se den her: Netflix

 

Jeg anbefaler også:

Wisting, Law and Order: SVU, Surviving R. Kelly, Unbelievable

Få film- og serietips rett i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få film- og serietips og gode tilbud i innboksen din.

{{message.message}}

Du er allerede registrert. Gå til Min side for å endre på dine nyhetsbrev.