Min side person Søk search

Automatisk sletting av opptak

Trinn 1

Trinn 1

Trykk Menu på fjernkontrollen for å åpne menyen. 

Velg ”Valg og innstillinger”, benytt sidepiltastene og trykk OK

Trinn 2

Trinn 2

Velg "Mine innstillinger". Trykk OK

Trinn 3

Trinn 3

Velg "Automatisk slett opptak". Du har valget mellom å slette opptak etter 30, 90 eller 180 dager. Alternativt kan du også velge "Ved behov" (default vil alltid være "Aldri").  

Velg det du ønsker og trykk OK

Trinn 4

Trinn 4

Før det aktiveres vil du få opp denne meldingen. Legg merke til at du sletter alle tidligere opptak som er eldre enn den perioden (30/80/190 dager) du legger inn.

Trykk "Aktivere"

Sletting ved behov

Sletting ved behov

Denne meldingen vises når du velger sletting ved behov.