Trinn 1

Trinn 1

Trykk på Meny og velg "Mine opptak".

Trinn 2

Trinn 2

Gå til "Håndtere opptak"

Trinn 3

Trinn 3

Velg det programmet du vil slette.

Trinn 4

Trinn 4

Trykk på Option velg deretter "Slett" og trykk OK for å slette opptaket.