Trinn 1

Trinn 1

Trykk på Meny og velg "Mine opptak".

Trinn 2

Trinn 2

Velg "Alle opptak" og trykk OK

Trinn 3

Trinn 3

Velg det opptaket du vil slette og trykk på "Options" og velg "Slett opptak".