Trinn 1

Trinn 1

Trykk på Meny og velg "Mine opptak".

Trinn 2

Trinn 2

Velg "Serieopptak" og trykk OK

Trinn 3

Trinn 3

Velg serien du vil slette og trykk på "Options" for å få valget om du vil slette serien.