Kortleser rett i TV-en

  • Bakside av TV Kortleser 1920x1080 (002)

Har du en RiksTV-godkjent TV hvor du kan benytte innebygget mottaker (IDTV)? Da trenger du kun en kortleser for å få tilgang til RiksTV. Programkortet settes inn i kortleseren som igjen plasseres i IC-inngangen (Common Interface-inngang) bak eller under TV-en.

 Slik gjør du

  1. Slå av strømmen til TV-en
  2. Sett programkortet inn i kortleseren. Hold kortleser med logo mot deg og sett inn programkortet med gullbrikken mot deg. Pil på kort og pil på kortmodul skal peke samme vei.
  3. Sett kortleseren inn i TV-en på baksiden (eller under) i IC-inngangen (Common Interface-inngang). Logo på kortleser skal peke mot veggen. Se eventuelt TV-ens brukerveiledning.
  4. Koble strømmen til TV-en
  5. Følg instruksjonene i TV-ens brukerveiledning for kortleser (CAM)

Du kan også laste ned denne brukerveiledningen (pdf)

Forutsetninger for bruk av kortleser

  • TV-en må være RiksTV-godkjent, med innebygget mottaker for bakkenettet
  • Du må ha et programkort fra RiksTV
Martin, RiksTVs montør Martin, RiksTVs montør

Er ikke alt som det skal? Her får du noen tips!

  • Meldingen "No card inserted" på TV-skjermen din betyr at kortleseren ikke har kontakt med kortet. Se Steg 2 i "Slik gjør du".
  • Meldingen "No access" betyr at kortet ikke er oppdatert ennå. Velg tv-kanalen "TV 2" og vent minimum 30 minutter for oppdatering.

Kortleseren har ingen innvirkning på signalet, eller hva TV-en finner eller ikke finner av TV-kanaler. Den åpner kun kanalene du har i ditt abonnement og som TV-en har funnet ved et kanalsøk.

Programkort

Programkort

Programkortet identifiserer deg som kunde, og gir deg tilgang til:

NRK sine TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet - uten programkort.

Alle kort og mottakere som er registrert på deg kan brukes om hverandre. Kortet vil ikke fungere i andres mottakere/kortlesere.