Jobb hos oss

Vi er alltid på jakt etter flinke folk til RiksTV-familien

I RiksTV jobber vi for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner og er alltid på jakt etter flinke folk. Finner du ikke en stilling som passer deg må du gjerne søke på åpen stilling, eller ta kontakt med oss for en prat hvis du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra nettopp deg.

Vi søker for tiden nye familiemedlemmer

Ledige stillinger hos oss

Her finner du oppdatert oversikt over hvilke stillinger vi har tilgjengelige. Om du ikke finnner en stilling som passer deg, send oss gjerne en åpen søknad - vi er alltid på jakt etter flinke folk.

Prosessen vår

Intervjuprosessen i RiksTV består normal av tre steg

Vi streber alltid etter å forbedre rekrutteringsprosessen og ivareta en god kandidatopplevelse. I prosessen vil du møte flere potensielle fremtidige kollegaer, da det er viktig for oss å inkludere teamene i prosessen.

  • Første samtale

    Første samtale for å bli bedre kjent, avdekke motivasjon/interesse og se om dette er en god match for begge parter.

  • Teknisk samtale

    Teknisk samtale/case fremleggelse for å avdekke faglig nivå, og for at du som kandidat skal få en bredere innblikk i stillingen og se om dette kan være noe for deg.

  • Avsluttende samtaler

    Avsluttende samtale med gjennomgang av ansattgoder. Vi benytter også evne, ferdighets- og/eller personlighetstester, disse inngår som et samtaleverktøy i siste del av rekrutteringsprosessen.

Sommerstudentene våre 2020

Lurer du på hvordan det er å være sommerstudent i RiksTV?

Her er en liten smakebit av hva fjorårets sommerstudenter jobbet med. Vi var heldige å ha fire utviklere og en UX-Designer på fjorårets prosjekt. Det har vært et reelt prosjekt som har hatt mange avhengigheter på tvers av team som setter store krav til smidig arbeidsmetodikk og samarbeid. Følg med på hjemmesiden for søknadsfrist til neste års sommerjobb i RiksTV.

Mer om RiksTV

Bli bedre kjent med oss