Nye personvernretningslinjer

Vi ber deg ta en titt på våre oppdaterte personvernregler og samtykker. Dette gjøres for at du skal få bedre oversikt over hvilken informasjon vi har om deg, og hvordan denne brukes.

Hva betyr dette for meg?

Vi har forenklet samtykkene til e-post og SMS, slik at du nå bare har ett samtykke å forholde deg til for hver av disse.

I tillegg har vi tydeliggjort hvordan vi kommuniserer til deg på sosiale medier og hvordan vi bruker dine data til å gi personlige anbefalinger og tilpasset markedsføring. Hvis du ønsker å reservere deg mot noe av dette kan du gjøre det enkelt på Min side.

Hvis du ikke foretar deg noen ting, vil du oppleve å få samme type informasjon fra oss som du allerede får i dag. Vi anbefaler deg likevel å se igjennom dine samtykker på Min side ved å følge lenken under. Lenger ned finner du også en lenke til vår nye personvernerklæring.

Hva bruker dere informasjonen dere har om meg til?

Vi bruker informasjon om hvordan du bruker våre produkter og tjenester til å forbedre kvaliteten på tjenestene, til å gi deg relevant informasjon, og til å gi deg tips til hvordan du kan få mer ut av tjenestene våre. Vi kan også bruke informasjon om hvilke programmer, serier eller filmer du ser på til å gi deg anbefalinger og tips om ting du kan se som vi tror passer for deg, eller for å huske hvilke episoder av en serie du allerede har sett, så du enkelt kan fortsette på neste episode. Basert på dine seervaner kan du også få reklame for produkter eller tjenester fra RiksTV som vi tror kan passe for deg.

Vi behandler dine opplysninger konfidensielt, og deler ikke dine opplysninger med utenforstående. Når vi benytter oss av underleverandører, må disse inngå en databehandleravtale, og eventuelle personopplysninger behandles konfidensielt.

Hvis du ikke ønsker personlige anbefalinger eller tilpasset markedsføring kan du enkelt reservere deg mot dette på Min side.

Se over og endre samtykker her

Personvernerklæring