Jeg har utendørs antenne

Sjekk at alle kabler er intakt og koblet til mottaker og antenne. Merk at hvis du bruker mottaker så skal antennekabelen i mottaker. Bruker du kortleser rett i TV-en, så skal antennekabelen i TV-en.

Juster antennen. Bruk dekningskartet for å finne beste sender. Bruk også kartet for å finne hvilken retning antennen skal peke. Etter å ha justert antennen anbefaler vi at du tar en fabrikkinnstilling for å søke opp kanalene på nytt (opptakene dine vil ikke bli slettet). Finn veiledning for fabrikkinnstilling til din mottaker og gå til brukerveiledning. Du finner den under menyen signal.

Har du en gammel antenne (opptil 10 år) eller er antennen skadet i form av vann/fukt eller andre ting, anbefaler vi at du kjøper deg en ny. Antennen kan bestilles på Min side eller hos vår kundeservice.

Generelle tips for antenne

  • Tett vegetasjon og store bygninger tett innpå antenne kan forstyrre signalene. Hvis dette er tilfelle hos deg, forsøk å justere antenne slik at den peker mot en annen sender i nærheten
  • Har du montert antenne på veggen, anbefaler vi at du flytter den opp på taket for å få best mulig signal.

Har du fortsatt ikke fått løst ditt problem eller har andre spørsmål til oss?

Ta kontakt med kundeservice og fortell at du har vært igjennom feilsøket først. Fint om du er i nærheten av utstyret ditt, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning.