Feil med kort

Denne feilmeldingen kommer når dekoder og kort ikke snakker sammen. Dette kan komme av støv på gullbrikken, eller at kortet er satt inn feil.

Forsikre deg om at dekoder er på. Sjekk om du får opp menyen fra dekoder på skjermen, ved å trykke på Husknappen på fjernkontrollen til dekoder.

Hvis lyset blir sterkere, men du fortsatt får samme feil, så kan det være at du er på feil kildekanal. Da må du bytte ved å bruke fjernkontrollen til TV-en. Normalt så heter kildeknappen AV, Input eller Source. 

Får du ikke endret til korrekt kildekanal på TV-en din, må du enten ta kontakt med TV-produsent eller det stedet der du kjøpte den. 

 

Får du opp menyen er du på rett kildekanal, da kan følgende gjøres: 

  • Ta ut kortet fra dekoderen. Dette er et lite sim-kort på baksiden av dekoder. Kortet må presses inn for å kunne ta det ut.
  • Puss gullbrikken på kortet og sett det inn igjen med gullbrikken ned. Kortet har en skråkant på den ene siden. Det er denne siden som skal lengst inn i dekoder.

 

Hjelper ikke dette, så anbefaler vi en superstrømløs

Har du fortsatt ikke fått løst ditt problem eller har andre spørsmål til oss?

Ta kontakt med kundeservice og fortell at du har vært igjennom feilsøket først. Fint om du er i nærheten av utstyret ditt, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning.