Endre kanalpakke på programkort via Min side

Fra oktober 2019 kan TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport & Film maksimalt benyttes på 2 programkort (per abonnement).

7. oktober ble disse kanalpakkene automatisk avregistrert på noen av programkortene dine hvis du hadde dem registrert på mer enn 2 programkort. Da har du ikke lenger tilgang på de programkortene som ble avregistrert. Programkortet sitter i mottakeren din, det vil si i kortleseren i TV-en eller i dekoderen.

For å sørge for at du har tilgang til Premier League og det øvrige innholdet på de mottakerne du selv ønsker anbefaler vi at du endrer dette selv på Min side, eller ved å kontakte kundeservice. Under finner du en veiledning til hvordan du gjør det selv.

Hvordan vet du at du har tilgang? Hvis du får bilde og lyd som normalt på kanal 81, har du tilgang via programkortet du benytter.

Trinn 1

Trinn 1

Logg inn på https://minside.rikstv.no
Klikk på menyen "Abonnement og utstyr".

Trinn 2

Trinn 2

Klikk på den underliggende menyen "Abonnement per kort

Trinn 3

Trinn 3

Gå til TV2 Sport Premium eller TV 2 Sport & Film, ta bort avhuking, slik at det er to kort som blir stående igjen med avhuking på. Viktig at du velger riktig kort, slik at du beholder tilgang de to stedene som du ønsker. 

Nummeret på programkortet finner du på baksiden av kortet, som står i kortleseren i TV-en din, eller i dekoderen.

På dekoderen SMART-boks II kan kortet være litt vanskelig å få ut. Det kan være enklere å gå inn via menyen på dekoderen din for å finne programkortnummer. Du finner det på menyen "Systeminformasjon". Her er veiledning for hvordan du gjør det

Trinn 4

Trinn 4

Klikk på «Bekreft» nederst til høyre.

Ferdig!

Trenger du hjelp? Ta kontakt med kundesenteret på telefon 210 10 210.