Jobb hos oss

Vi er alltid på jakt etter dyktige hoder til RiksTV-familien

Enten du er utvikler, designer, selger, prosjektleder eller smidig coach er vi interessert i å høre fra deg. Finner du ikke en stilling som passer deg, da er må du ikke nøle med å søke på åpen stilling eller ta kontakt med HR. Vi ser frem til å høre fra nettopp deg.

- Vi søker for tiden nye familiemedlemmer

Ledige stillinger hos oss

Her finner du oppdatert oversikt over hvilke stillinger vi har tilgjengelige. Om du ikke finnner en stilling som passer deg, send oss gjerne en åpen søknad - vi er alltid på jakt etter flinke medarbeidere.

- Prosessen vår

Intervjuprosessen i RiksTV består normal av tre steg

Det hender vi gjennomfører andre og tredje samtale samtidig. Vi streber alltid etter å forberede rekrutteringsprosessen og ivareta en god kandidatopplevelse.

Ikon for første steg

Første samtale

Første samtale for å bli bedre kjent, avdekke motivasjon/interesse og se om dette er en god match for begge parter.

Ikon for andre steg

Teknisk samtale

Teknisk samtale/case fremleggelse for å avdekke faglig nivå, og for at du som kandidat skal få en bredere innblikk i stillingen og se om dette kan være noe for deg.

Ikon for tredje steg

Avsluttende samtaler

Avsluttende samtale med tester og innsalg RiksTV. Du vil i forkant motta en evne- og ferdighetstest. Vi benytter testleverandør Assessio.

Sommerstudentene våre 2020

Lurer du på hvordan det er å være sommerstudent i RiksTV?

Her er en liten smakebit av hva årets sommerstudenter jobbet med. Vi har vært heldig å ha fire utviklere og en UX-Designer på årets prosjekt. Det har vært et reelt prosjekt som har hatt mange avhengigheter på tvers av team som setter store krav til smidig arbeidsmetodikk og samarbeid. Følg med på hjemmesiden for søknadsfrist til neste års sommerjobb i RiksTV.

- Mer om RiksTV

Bli bedre kjent med oss

Ikon for familie

Jobb hos oss

Ikon for blogg

Hvorfor jobbe i RiksTV

Ikon for telefon

Kontaktpersoner

Ikon for alarm

Arrangementskalender

Ikon for nyheter og presse

Nyheter og presse

Ikon for samfunnsansvar

Samfunnsansvar