Jobb hos RiksTV

Ledige stillinger hos oss

Her finner du oppdatert oversikt over hvilke stillinger vi har tilgjengelige. Om du ikke finnner en stilling som passer deg, send oss gjerne en åpen søknad - vi er alltid på jakt etter flinke medarbeidere.

 

Du løfter oss. Vi løfter deg

For oss i RiksTV er menneskene det aller viktigste vi har. Vi ønsker arbeidsdager som er inspirerende, meningsfulle og utviklende. Vi vet også at desto mer motiverte vi er, desto bedre blir resultatene – både for selskapet og for hver enkelt av oss. I RiksTV har vi skapt et miljø basert på tillit og åpenhet. Hos oss finner du ikke et stivbent hierarki, men en pannekakeflat organisasjon der alle spiller hver sin unike rolle i et stort og spennende maskineri.

For oss er det å utvikle et selskap ensbetydende med å utvikle mennesker. Vi tror at RiksTVs suksess er tett sammenvevd med den suksessen som hver og én av medarbeiderne opplever under mantraet lykkes du, så lykkes vi.

Bilde av ansatte i RiksTV

Hos RiksTV er du en del av et ungt og innovativt team som brenner for de gode tv-løsningene. Vi jobber i et teknologi-intensivt marked med flyktige seervaner og en konkurransesituasjon som endrer seg fra dag til dag, med aktører fra hele verden som mot- og medspillere.

For å møte disse utfordringene på best mulig måte, er vi like opptatt av hvordan vi jobber som hva vi faktisk gjør. I dette arbeidet er det menneskene i selskapet som er de virkelige heltene.

Smak på verdens beste lunsj!

Man blir sulten av å utvikle markedets beste tv-tjeneste. Da er det godt at vi kan kose oss med varm lunsj hver eneste dag servert av vår egen dedikert kokk. Han er like lidenskapelig opptatt av lunsjen vår, som vi er av tv-opplevelsen din. Det sier ikke rent lite.

Vi som jobber i RiksTV er håndplukket til oppgaven. Det innebærer at vi ikke bare er satt sammen på bakgrunn av faglige ferdigheter, men også sosiale egenskaper – nærmest som en stor og inkluderende vennegjeng. Vi har frokost, snacks og drikke tilgjengelig hele dagen og vi har fri tilgang til treningsstudio og squash-hall. Hvert år drar vi på turer til ulike flotte steder rundt omkring i landet.

Mange vil kanskje si at vi ler for mye på jobb. Men for oss er dette et uttrykk for trivsel. Og kanskje skulle det bare mangle. Vi tilbringer tross alt store deler av døgnet på kontoret sammen. Et hjem for oss – et hjem for deg?

Vi har ledere. Ikke sjefer

På en skala fra 1 til 10 svarer våre ansatte i gjennomsnitt 9,1 på medarbeidertilfredshet. Årsakene til dette er mange, og blant dem er hvordan vi har utviklet ledelseskulturen. For å kunne utvikle oss som selskap – og som individer – er gode ledere avgjørende. Ingen ledere er gode på alt og hvert team har derfor todelt ledelse. Dette innebærer at den ene lederen fokuserer på person, team og prosess, mens den andre fokuserer på visjon, mål, prioritering og effekt.

Resultatet er at vi tar vare på menneskene våre, samtidig som vi greier å nå målene vi setter oss. Våre ledere er opptatt av medarbeidernes utvikling og velferd, og du vil oppleve stor grad av involvering og ansvar. Vi gir deg spillerommet du trenger for å gjøre det du tror på. Når du lykkes, så lykkes vi.

Fremtidens arbeidsform.

Du vet selv best hvordan du jobber mest effektivt. Derfor har vi designet et arbeidsmiljø preget av fleksibilitet og moderne teknologiske verktøy. Vi bruker Slack som forenklende kommunikasjonsverktøy, kanban-verktøyet Favro for oppgavehåndtering og Google Suiten i en hel del ulike sammenhenger. Først og fremst er vi opptatt av at teknologien skal gi oss en raskere, morsommere og mer effektiv vei til målet.

Vi har topp moderne lokaler, og store områder tilrettelagt for både kreative fellesøkter og konsentrert egenarbeid. Vi sørger for at du har utstyret du trenger, du velger selv om du vil jobbe på pc eller Mac og vi gir deg fleksibiliteten du trenger for å kunne kombinere jobb med privatliv.

Stor variasjon med små team.

I RiksTV har vi en rekke små og spesialisert team. Alle vi som jobber her er en del av slikt team. Innad i teamene er vi helt likestilte, og vi styrer selv hvilke prioriteringer vi ønsker å gjøre. Vi er autonome og det gjør oss mer effektive.

Årsaken til at vi har bygget virksomheten i RiksTV på denne måten er empowerment. Vi tilfører hvert team – og hvert individ – kraft og frihet til selv å avgjøre hva som er en god idé, og hva som er den beste veien frem. Dette skaper klima for vekst, både for selskapet og for hver enkelt som jobber her. Teamene består at svært kompetente folk, og vår visjon er at alle skal bli enda bedre på det de liker å gjøre.

Vi har kultur for prøving og feiling. Det er en del av vårt DNA. Vi er også lidenskapelig opptatt av kundene våre. Det er de vi egentlig jobber for. RiksTV er ikke de største, og derfor må vi være litt smartere og litt flinkere enn alle de andre. Utfordreren jobber alltid litt hardere, litt smartere. Og de har det morsommere på jobb. Velkommen til oss.