Beboerne ville ha valgfrihet - valgte RiksTV

For Linderudveien Boligsameie var det enkelt å velge RiksTV som leverandør av TV via fiber. Da boligsameiets TV-leverandør kom med krav som begrenset beboernes frihet til å velge TV-kanaler, bestemte de seg for å bytte. Valget falt på RiksTV, og sameiet er strålende fornøyd.

5 stjerner

Avtalen vi har med RiksTV gir beboerne mer valgfrihet, noe som var et viktig poeng for oss.

Styreformann Willads Figved

Teknisk innsikt

Einar har vært pensjonist i noen år, men da boligsameiet fikk lagt inn fibernett var han muligens hakket mer interessert enn gjennomsnittet.

Jeg jobbet i Televerket i sin tid, så jeg har vært med på å bygge kabelnettet. Det er utrolig artig å se utviklingen på den fronten.

Styrefofmannen, Willads Figved (80), jobbet selv som overingeniør i Telenor frem til han pensjonerte seg. Han forteller at det er en liten forhistorie bak valget av RiksTV som leverandør av TV i boligsameiet.

–Vi fikk fibernettet for om lag tre år siden. Firmaet som installerte det, har vi hatt et godt forhold til i årevis. Problemene oppsto da den forrige TV-leverandøren krevde at alle i boligsameiet måtte ha samme TV-pakke med de samme kanalene. Dette ble ekstra ugunstig siden vi har en del utleieleiligheter i boligsameiet.

Da begynte det å dukke opp parabolantenner på verandaene i sameiet, noe som hverken er pent å se på, eller praktisk for de som bor der og skal bruke verandaen.

Vaktmesteren er Hallgeir Fonstad (57), som er i full gang med å klippe de 40 målene med gressplen når vi besøker boligsameiet.

Oppsettet er jo så enkelt og rett fram at det egentlig er veldig lite å forklare. Men så har vi jo noen eldre beboere som kan trenge litt assistanse med slikt, og da kan jeg ta turen innom. Og hvis jeg kommer til kort, er det jo bare å kontakte RiksTV, så får man hjelp der, forklarer Hallgeir.

5 stjerner

Serviceavdelingen til RiksTV fortjener skryt. For det første er den veldig godt bemannet, og personene som bemanner den er veldig hjelpsomme og flinke. Vi er rett og slett strålende fornøyde med RiksTV.

Styreformann Willads Figved

Med RiksTV får du virkelig TV overalt til én pris

Vi fulgte noen av våre kunder ut på tur for å se hvordan de får mest mulig ut av sitt RiksTV abonnement. Ta turen med oss og se hva vi fant ut av.

 • Med RiksTV i vogna

  Selv for sosiale mennesker er det godt å kunne se TV inne når det er mørkt og vinden plystrer gjennom Grillbua.

  Les om Wenche og Oddvar

 • Med RiksTV i båten

  Lite som slår det å poppe popcorn og se en film sammen etter en lang dag på sjøen.

  Les om Hanne og familien

 • Med RiksTV i bobilen

  I en bobil kan du velge hva du vil se ut av vinduet hver morgen. Og hva du vil se på TV hver kveld.

  Les om Anne og Bjarte

Ring og bestill på 210 10 210 så hjelper vi deg med bestillingen din!

Ønsker du heller å bli oppringt? Send inn telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg.