Med RiksTV i bobilen: Nye utsikter fra hav til høyfjell

I en bobil kan du velge hva du vil se ut av vinduet hver morgen. Og hva du vil se på TV hver kveld. Derfor drømmer Bjarte Åsbø og Anne Kvitvær alltid om helgen som skal komme.

Nå har de hatt bobil i seks år, og har vanskeligheter med å se for seg et liv uten.

"Med bobil bestemmer du utsikten din hver dag. Når du står opp om morgenen og drar vekk gardinene, er det opp til deg å bestemme hva du vil skue ut over", sier Bjarte.

Men av og til skuer Bjarte og Anne ut over regn og stiv kuling. Da er det viktig å kunne ha det trivelig inne i bobilen også.

 

Nyheter og romantikk

"En TV er noe alle har. Du skal være rimelig spesiell hvis du lever uten en TV i dag." - Bjarte

TV utgjør en naturlig del av hverdag og helg for Anne og Bjarte. Etter flere timer i kajakk eller på stier i skogen, er det tid for å bli varm og tørr mens man slapper av og oppdaterer seg.

"Hvis Anne får lov til å beskrive meg, så er jeg vel en slags nyhetsfrik. Jeg må ha minst en nyhetssending i døgnet. Så bor vi på Vestlandet, og det hender jo at det regner. Da kan det være godt å sitte inne å gjøre noe annet enn å høre på musikk. TV er et godt alternativ på regntunge dager og mørke kvelder", sier Bjarte.

Da de skulle finne en løsning som fungerte både hjemme og i bobilen, var det bare et spørsmål om minutter før valget landet på RiksTV.Vi googlet, rett og slett, og det var RiksTV som kunne levere det vi ville ha. Vi ringte, og så fikset de alt. Og det skal de pinadø ha: De var kjappe på og leverte alt det de skulle, sånn!

TV fire steder til én pris

RiksPakken kostnadsfritt ut august

Du får også TV-dekoder, antenne og fri frakt inkludert!

Se tilbudet på RiksPakken

Vil du vite mer om TV i bobilen, eller kanskje på hytta, i båten eller i campingvogna?

Les mer om TV overalt med RiksTV. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få hjelp med å finne frem til det utstyret og TV-pakken som passer best til ditt behov.

Hvordan kan jeg få TV i bobilen?

Med RiksTV får du virkelig TV overalt til én pris

Vi fulgte noen av våre kunder ut på tur for å se hvordan de får mest mulig ut av sitt RiksTV abonnement. Ta turen med oss og se hva vi fant ut av.

 • Med RiksTV på hytta

  Eckholm-familien koser seg med store natur- og TV-opplevelser på hytta i havgapet i Fedjefjorden.

  Les om Einar og familien

 • Med RiksTV i båten

  Lite som slår det å poppe popcorn og se en film sammen etter en lang dag på sjøen.

  Les om Hanne og familien

 • Med RiksTV i vogna

  Selv for sosiale mennesker er det godt å kunne se TV inne når det er mørkt og vinden plystrer gjennom Grillbua.

  Les om Wenche og Oddvar