Det stabile livet i campingvogna

Når sola står høyt over Evje har Oddvar og Wenche Lunde hendene fulle, med bålpanner, kaffe og venner. Men på kveldene når det blåser som verst, er det godt å ha en varm campingvogn og sporten på TV.Og selv om Wenche og Oddvar er sosiale mennesker som liker seg godt ute, er det godt å ha noe å ta seg til i en varm campingvogn når det er mørkt og vinden plystrer gjennom grillbua.

Den selvsagte løsningen

Så vidt Oddvar kan huske, er det 7-8 år siden de fikk seg RiksTV. Siden de har TV både i bobilen, campingvogna og hjemme, var det RiksPakken som var mest tiltalende for Wenche og Oddvar.

"Vi benytter oss av det tilbudet RiksTV har, der du ikke betaler noe mer om du har disse fire kortene. Du har ett abonnement, og der følger det med fire kort hvis du har bruk for det. Det passet jo veldig godt at vi kunne ha et lite kort inne i TV-en i stedet for en sånn boks som vi hadde før, og nå har vi TV alle steder", forteller Wenche. Ekteparet satte også pris på et installasjonen gikk så greit.

"Det har i grunnen vært veldig enkelt. Med kortene er det ikke vanskelig i det hele tatt."

Det var viktig for Oddvar og Wenche å finne en leverandør som kunne tilpasse TV-pakken til deres behov, siden de både har TV-er som står stille og en TV som stadig er i bevegelse.

TV fire steder til én pris

Få RiksPakken til rabattert pris i 12 mnd.

Du får også TV-dekoder, antenne og fri frakt inkludert!

Se tilbudet på RiksPakken

Vil du vite mer om TV i campingvogna, eller kanskje på hytta, i bobilen eller i båten?

Les mer om TV overalt med RiksTV. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få hjelp med å finne frem til det utstyret og TV-pakken som passer best til ditt behov.

Hvordan kan jeg få TV i campingvogna?

Med RiksTV får du virkelig TV overalt til én pris

Vi fulgte noen av våre kunder ut på tur for å se hvordan de får mest mulig ut av sitt RiksTV abonnement. Ta turen med oss og se hva vi fant ut av.

 • Med RiksTV på hytta

  Eckholm-familien koser seg med store natur- og TV-opplevelser på hytta i havgapet i Fedjefjorden.

  Les om Einar og familien

 • Med RiksTV i båten

  Lite som slår det å poppe popcorn og se en film sammen etter en lang dag på sjøen.

  Les om Hanne og familien

 • Med RiksTV i bobilen

  I en bobil kan du velge hva du vil se ut av vinduet hver morgen. Og hva du vil se på TV hver kveld.

  Les om Anne og Bjarte