Med RiksTV i båten: Lite som slår det å poppe popcorn og se en film sammen etter en lang dag på sjøen

Hanne og familien ser frem til en langt og opplevelsesrikt sommerhalvår med RiksTV i båten.

Enkel installasjon

Nå ville familien igjen ha TV i båten.

"Med to tenåringssønner er det greit å ha noe ekstra å lokke med når vi skal på tur. Da tipset noen venner oss om at vi jo allerede hadde en antenne montert."

Og det viste seg at de store TV-opplevelsene var bare én telefon unna.

Hanne tok kontakt med RiksTVs kundeservice som veiledet henne i oppsettet. Og vips hadde den båtglade gjengen tilgang til alle favoritt-TV-kanaler når de skulle på tur!Kundeservice var veldig hjelpsomme og hyggelig. De kunne svare på alt vi lurte på og vi følte oss veldig godt ivaretatt.

Enkel og rimelig TV-pakke

Favoritter kostnadsfritt ut august

Du får også HBO Nordic inkludert ut året!

Se tilbudet på Favoritter

Hanne selv setter derimot enda mer pris på en annen mulighet ved dette abonnement. Det kan nemlig fryses i opptil åtte måneder av gangen.

"Det er helt perfekt for oss. Da kan vi aktivere abonnementet da vi sjøsetter båten etter påske og bruke det helt til sesongen slutter i oktober eller november. Det gjør det mye mer prisgunstig enn om vi måtte betale for et abonnement som løper gjennom hele året da vi uansett, og dessverre må jeg si, ikke får brukt båten i vinterhalvåret."

Dekning hele veien

Familien farter mye rundt i båten om sommeren. Og selv om været ikke alltid er like strålende på sjøen, er i alle fall TV-dekningen på plass. Med sjønære sendere langs hele norskekysten dekker nemlig RiksTV omkring 90% av Norge.

"Vi har vært veldig mange steder og jeg tror aldri vi har opplevd å ikke ha signal", forteller Hanne og utdyper: "Antennen søker selv etter passende sendere, så vi trenger ikke å foreta oss noe som helst. Vi ser bare at den bytter mellom ulike posisjoner eller sendere."

Vil du vite mer om TV i båt, eller kanskje på hytta, i bobilen eller campingvognen?

Les mer om TV overalt med RiksTV. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få hjelp med å finne frem til det utstyret og TV-pakken som passer best til ditt behov.

Hvordan kan jeg få TV i båten?

Med RiksTV får du virkelig TV overalt til én pris

Vi fulgte noen av våre kunder ut på tur for å se hvordan de får mest mulig ut av sitt RiksTV abonnement. Ta turen med oss og se hva vi fant ut av.

 • Med RiksTV på hytta

  Eckholm-familien koser seg med store natur- og TV-opplevelser på hytta i havgapet i Fedjefjorden.

  Les om Einar og familien

 • Med RiksTV i vogna

  Selv for sosiale mennesker er det godt å kunne se TV inne når det er mørkt og vinden plystrer gjennom Grillbua.

  Les om Wenche og Oddvar

 • Med RiksTV i bobilen

  I en bobil kan du velge hva du vil se ut av vinduet hver morgen. Og hva du vil se på TV hver kveld.

  Les om Anne og Bjarte