Med RiksTV på hytta

Når familien samles på hytta er det fint å kunne se ulike TV-programmer samtidig.

Eckholm-familien koser seg med store natur- og TV-opplevelser på hytta i havgapet i Fedjefjorden. Langt der ute, ytterst mot havgapet helt nordvest i Nordhordland ligger øya Fedje. Et sted med like mye vær som karakterer.I påsken er det fint å få sett TV-krimmen. Ettersom barna våre har blitt større og jo egentlig ikke lenger kan kvalifiseres som barn, er det også fint å ha mulighet til å se forskjellige ting samtidig når man befinner seg på hytta.

Full frihet med dekoder

Familien har tilgang til rikholdig kanalutvalg på begge hyttene via en antenne og SMART-boks.

"Nå er det en god stund siden vi tok dette i bruk hos oss, men jeg husker at installasjonen gikk nærmest av seg selv", forklarer han og utdyper: "Jeg kan ellers nesten ikke huske at vi i løpet av disse årene har trengt å ta kontakt med kundeservice. Ting har egentlig bare fungert uten at vi har behøvd å tenke noe mer på det. Det er jo gjerne sånn det skal være.

 

Mye å velge mellom

Einar sverger til RiksTVs kanalpakke Favoritter, der man selv kan velge mellom mange ulike TV-kanaler. I bunn ligger seks av Norges mest populære TV-kanaler. I tillegg kan man altså velge ytterligere seks kanaler blant alle de tilgjengelige i RiksTVs kanalutvalg.

Her er det noe for enhver smak - sport, filmer og serier, livsstil og underholdning for små og store barn. Det er med andre ord perfekt når flere generasjoner skal tilbringe tid sammen.

Mens foreldrene foretrekker den tradisjonelle TV-en i stua, sverger familiens nå to voksne sønner like mye til TV-opplevelser og strømming i RiksTV-appen på nettbrett og mobil.

Enkel og rimelig TV-pakke

Favoritter kostnadsfritt ut august

Du får også HBO Nordic inkludert ut året!

Se tilbudet på Favoritter

Vil du vite mer om TV på hytta, eller kanskje i båten, i bobilen eller campingvognen?

Les mer om TV overalt med RiksTV. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få hjelp med å finne frem til det utstyret og TV-pakken som passer best til ditt behov.

Hvordan kan jeg få TV på hytta?

Med RiksTV får du virkelig TV overalt til én pris

Vi fulgte noen av våre kunder ut på tur for å se hvordan de får mest mulig ut av sitt RiksTV abonnement. Ta turen med oss og se hva vi fant ut av.

 • Med RiksTV i vogna

  Selv for sosiale mennesker er det godt å kunne se TV inne når det er mørkt og vinden plystrer gjennom Grillbua.

  Les om Wenche og Oddvar

 • Med RiksTV i båten

  Lite som slår det å poppe popcorn og se en film sammen etter en lang dag på sjøen.

  Les om Hanne og familien

 • Med RiksTV i bobilen

  I en bobil kan du velge hva du vil se ut av vinduet hver morgen. Og hva du vil se på TV hver kveld.

  Les om Anne og Bjarte