• 71gradernord_nylogo

71 Grader Nord klinker til i jubileumssesongen på TVNorge

Lover mer action, drama og intriger

Den lengstlevende realityserien går inn i sin 20. sesong på TVNorge. Det feires med spektakulære destinasjoner og to episoder i uka. 

Tom Stiansen lover mer action og intriger i det som blir hans 13. sesong som programleder. 

71 Grader Nord har premiere på TVNorge tirsdag 11. september. Se premieren med RiksTV-appen eller via nett-TV

Tom Stiansen

Har toppet alt 

- Etter så mange runder er det alltid dristig å hevde at vi har toppet alt, men det mener jeg vi trygt kan si denne gangen, sier programlederen. Deltakerne blir blant annet sendt til eksotiske Bjørnøya - hvor de også blir sittende fast på grunn av uvær - og vi skrur til programmet litt slik at seerne får se mer av dramatikken som utspiller seg internt i gruppa når ekspedisjonen drar seg til, sier Stiansen. 

- Det er mange sterke personligheter med, så det slår virkelig gnister noen ganger på vei nordover, forteller programlederen. 

Attraktiv premiere 

I jubilieumssesongen møter seerne blant annet en veganer som har landets lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer. 

Den som klarer seg best, kan innkassere seieren på Nordkapp og dra hjem med 300.000 kroner i premiepenger og en flunkende ny bil. 

Se promo! 

- Et lite norsk TV-eventyr 

Siden 1999 har norsk natur blitt servert på spektakulært vis når deltakerne blir satt på harde prøvelser i majestetiske kulisser, helt fra Lindesnes til Nordkapp. 

- Vi hadde ikke i våre villeste drømmer forestilt oss at det skulle bli hele 20 sesonger da vi startet opp, så dette er bare fantastisk moro. Programmet har vært - og er fortsatt - veldig viktig for oss, og vi er veldig stolte av å ha utviklet det selv, sammen med våre venner i Nordic Film TV, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks Eivind Landsverk.