• 86_ekspedisjonknerten_vod-horizontal-1920-1080_no_nor_screen

Foto: Nordisk Film

Filmhygge for hele familien med Knerten og Lillebror!

Vi lar oss nok en gang sjarmere av radarparet

Helt siden 2009 har Anne-Cath Vestlys bøker om Lillebror og Knerten sjarmert oss i filmformat. Disse filmene appellerer til både store og små – og Ekspedisjon Knerten er ingen unntak. 

Vi har allerede opplevd tre filmer om radarparet Lillebror og Knerten, og nå kommer den fjerde i rekken: Ekspedisjon Knerten, i Filmleie. Vi legger nok en gang ut på nye eventyr. 

Denne gangen flytter Lillebror og familien hans til Vestlandet. Knerten er selvfølgelig også med! Det vi ikke vet, er at Lillebror drømmer om å bli polfarer. Han drømmer seg tilbake til gullalderen med Roald Amundsen og ekspedisjonene de realiserte. Men på Vestlandet finnes det hverken snø eller polfarere - bare bøttevis av regn.

Lillebror og Knerten

Men det Lillebror vet, er at i fjellene skal det ligge masse snø. Han drømmer om lange ekspedisjoner sammen med sin trofaste bestevenn, Knerten. Men plutselig en dag er ikke Knerten noe sted å finne. Han er forsvunnet og Lillebror fortviler!

Lillebror og Far

For å finne tilbake til bestevennen sin bestemmer han seg for å legge ut på en farefull og spennende ekspedisjon. Før Lillebror får lagt ut på ekspedisjonen helt alene, blir Far med for å passe på Lillebror og for å hjelpe til med letingen etter Knerten. 

Lillebror med Knerten

Ekspedisjonen blir en stormfull og kald tur over Vestlandet’s fjelltopper. Oppe på fjellet blir alle som deltar i letingen etter Knerten overrasket av en iskald og stormfull snøstorm - og dermed får Lillebror og Knerten mer snø enn de noen gang kunne håpet og drømt om. 

Se filmen i Filmleie i Underholdningsportalen. Husk å koble opp SMART-boks til internett og få tilgang til Filmleie og HBO Nordic med serier, filmer og barneinnhold.