• HBO-Nordic

Fra den populære serien "Big Little Lies" på HBO Nordic

Finn strømmetjenestene som passer deg

Her får du en gjennomgang av noen av de mest populære strømmetjenestene RiksTV tilbyr, samt fordelene til hver av tjenestene. 

Folks TV-vaner er i endring, og for å levere et komplett TV-tilbud, har RiksTV investert i både innhold og tekniske løsninger. Med vår bestselgende TV-pakke, RiksPakken, får du tusenvis av de beste seriene og filmene fra HBO Nordic inkludert i ditt abonnement. 

Du får også Viasport-kanalene og Eurosport, og enda mer sport dersom du kobler opp SMART-boksen til internett

I tillegg til dette kan du abonnere på våre tilleggspakker, som C More og Viaplay Film og Serier. Og har du ikke RiksPakken kan du abonnere på premiumsproduktene samt Eurosport og HBO Nordic

For å hjelpe deg til å forstå strømmetjenestene bedre, og fordelene med hvert enkelt, har vi satt sammen en guide til deg. 

HBO NORDIC

Inkludert i RiksPakken
HBO Nordic er inkludert i RiksPakken

Med serier som Sopranos, Game of Thrones, The Wire, Westworld og The Handmaid’s Tale er det mange som regner HBO Nordic som selve seriemesteren. Når det gjelder dramaserier av høy kvalitet er det få som kan matche HBO Nordic.

Dersom det er en god latter du er ute etter, har strømmegiganten også masse å by på. Fra klassisk humor som Sex and the City, The Office eller Parks and Recreation, til nyere produksjoner som Silicon Valley.

HBO Nordic gir deg mye å velge mellom, enten du liker drama, krim, humor eller dokumentarer. I fjor høst lanserte tjenesten også Toonix for barna, med et rikt utvalg fra Peppa Gris til Svampebob Firkantbukse. Litt av hvert å velge mellom for både store og små, altså.

Fordeler med HBO Nordic:

 • Tilbyr noen av de beste seriene som er laget, flere av disse egenproduserte serier som kun er tilgjengelig hos HBO Nordic
 • Generelt sett et rikt utvalg av serier, fra thrillere og spenning til intenst drama og humor. Utvalget av filmer har også tatt seg opp den siste tiden
 • Har et rikt underholdningstilbud for barn

Viaplay Film og Serier

119,- kroner per måned for RiksTV-abonnenter. Du kan bestille abonnement på Min side. 

Se den svenske thriller-serien Rig 45 på Viaplay Film og Serier

Viaplay er ledende på norskproduserte serier, og gir deg et bredt utvalg av både egenproduserte- og internasjonale serier. I tillegg kan hele familien nyte nye filmer og gamle klassikere offline. Det betyr at du kan laste ned filmer og serier slik at du kan se det uten internettilgang, noe som er veldig praktisk dersom du skal ut og fly eller kjøre til hytta.

Du velger selv om du ser innholdet på mobilen, nettbrettet eller laptopen.
Tjenesten har de nyeste filmene, og skiller seg fra en del andre med en stor andel originalproduksjoner med norsk og nordisk innhold, som den svenske Rig 45; et klaustrofobisk mordmysterium på en stormfylt oljerigg, med norske Jakob Oftebro i en av hovedrollene.

Viaplay har også begynt å produsere eget innhold for barn, og da selvfølgelig på norsk. I tillegg byr tjenesten på en solid Disney-pakke, med blant annet filmer som Toy Story og Jungelboken, og barnefavoritter som Grusomme meg 3 og Paw Patrol.

Fordeler med Viaplay:

 • Helt i toppen når det gjelder å ha et komplett tilbud for hele familien
 • Bredt utvalg av norske og internasjonale serier
 • Godt utvalg av de nyeste filmene, også for barn
 • Mulighet til å laste ned innhold og se uten internettilgang

C More Film og Serier

99,- kroner per måned for RiksTV-abonnenter. Du kan enkelt bestille abonnement på Min side. 

Prisbelønte TV-serier og filmer på CMore

Dette er en god tjeneste for deg som ønsker tilgang til de største seriene og filmene så raskt som mulig. C More Film og Serier gir deg de største kinosuksessene. I sommer byr de blant annet på den kritikerroste publikumsfavoritten "War for the Planet of the Apes".

Tjenesten har til tider premierer på helt nye filmer, og norgespremierer på en rekke prisbelønte TV-serier fra de største leverandørene, som Starz, Showtime, HBO, NBC Universal med flere.

Du slipper reklameavbrudd, og du kan se filmer og serier akkurat når du selv vil. Tjenesten byr også et bredt utvalg barne- og familiefilmer, med blant annet Disneys Pixar-filmer som De Utrolige og Oppdrag Dory, samt prisbelønte kvalitetsdokumentarer.

Fordeler med C More:

 • Tidlig ute med nye filmer og -serier
 • De største kinosuksessene først
 • Norgespremierer på nye serier hver måned
 • Bredt utvalg av underholdning for barn
 • Håndplukkede og prisbelønte dokumentarer og biografier

Eurosport

Se Eliteserien med Eurosport Pluss

Inkludert i RiksPakken

Med Eurosport-pakken får du kanalene Eurosport 1 og Eurosport Norge, samt 12 ekstra strømmekanaler, hvor blant annet mange av kampene i Eliteserien sendes. For å få tilgang til disse kanalene må SMART-boksen din være koblet til internett. Slik kobler du opp. 

Her får du alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen servert i HD, Tour de France med ekspertkommentatorer, og stort sett hva du måtte ønske av idrett på TV. Og for sportsinteresserte er det ikke akkurat uvesentlig at Eurosport sitter på OL-rettighetene fram til 2024.

Fordeler med Eurosport:

 • Få tilgang til det meste av sport; fra sykkel, tennis og motorsport, til VM i dart
 • Alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen, i HD
 • Har rettighetene til OL fram til 2024

Du får alle kanalene og premiuminnholdet på den skjermen du selv ønsker, enten det er via SMART-boksen på TV, eller via RiksTV-appen for mobil, nettbrett og Apple-TV. I tillegg kan du se nett-TV på PC og Mac.

Skreddersy din egen underholdning. Er du usikker på noe ring oss gjerne på 210 10 212 eller les mer om RiksPakken eller våre tilleggspakker