• WW2

Hekta på Westworld? Da bør du legge ferien hit.

Se de spektakulære stedene hvor serien er spilt inn.

Westworld har fengslet millioner av seere verden over. Serien er lagt til fantastiske, avsidesliggende og øde innspillingssteder. Vi trenger ikke reise langt og lengre enn langt for å besøke stedene. 

Westworld er en amerikansk science-fiction-serie produsert av HBO og er basert på filmen med samme navn fra 1973. Serien har blitt en internasjonal suksess og naturlig nok pakker fans kofferten for å besøke flere av innspillingsstedene. Vi har plukket ut fire steder serien er spilt inn hvor vi mer enn gjerne legger vår neste ferie. 

Vil du også se Westworld? Med RiksPakken er HBO Nordic inkludert. Les mer om RiksPakken på rikstv.no eller ring 210 10 210. 

1. State Route 128, Utah, USA

State Route 128 ble bygget i 1933 og er en nærmere 72.000 kilometer motorvei i den amerikanske staten Utah. Den er også kjent som "the river road" da veien strekker seg langs Colorado River. Kjører du langs denne veien, vil du raskt kjenne deg igjen i det fantastiske landskapet. Her er flere av scenene i Westworld spilt inn, men kanskje de mest kjente scenene er da gjestene ankommer parken med toget. 

Westworld tog

2. Paramount Ranch, California, USA

Flere av de mest ikoniske scenene i Westworld, skjer i de mange byene vi blir introdusert for i serien. Disse scene er skutt på Paramount Ranch i California. Ikke overraskende er ranchen eid av Paramounth Pictures og på nærmere 11 kvadratkilometer stor. Nå er ranchen en del av National Park Service, men er allikevel åpen for besøkende. Her får man skikkelige western vibber av å vandre gatelangs! 

3. Castle Valley, Utah, USA

I Westworld visualiseres parken ofte med bilder fra oven. Vi får se ekstreme, øde og avsidesliggende landskap som etter hvert blir selve kjennetegnet på Westworld som park. Disse bildene er skytt i Castle Valley i Utah. 

The Man in Black Westworld HBO

4. Dead Horse Point State Park, Utah, USA

En av de mest sentrale karakterene i Westworld, The Man in Black, kan ofte sees i disse traktene. Flere av hans scener er spilt inn i dette området, hvor man har en spektakulær utsikt over Colorado River og de "canyon-pregede" toppene. Her er det også muligheter for å ta seg en solid tur til fots med fantastisk utsikt. 

Vil du også se Westworld? Med RiksPakken har du HBO Nordic inkludert. Les mer om RiksPakken på rikstv.no eller ring 210 10 210.