• the-resident-top

Dette er høydepunktene på FOX i vinter

Denne senhøsten tilbyr FOX flere store premierer på verdensberømte serietitler. Serier som The Walking Dead, 9-1-1 og The Resident er tilbake på skjemene. 

Var du en av de som ble hekta på Grey's Anatomy-inspirerte 9-1-1 da den første sesongen hadde verdenspremiere på FOX? Eller er du en skikkelig zombienerd som ikke får nok av Rick Grimes og krigen mot zombiene? Da er det på tide å krype opp i sofaen i høstmørket, for på FOX er det flust av deilige premierer denne senhøsten. 

Glad i FOXs underholdningstilbud? Med RiksPakken har du FOX og over 50 internasjonale og nasjonale TV-kanaler inkludert i TV-pakken. Les mer om vår bestselgende TV-pakke her. 

Mer zombiedrama på FOX 

7. oktober hadde den internasjonale braksuksessen The Walking Dead premiere på FOX. Zombiefans over hele verden har ventet lenge på den niende sesongen av dramaet som herjer da zombiene truer menneskenes eksistens.

I fjor slo den amerikanske serien alle seerrekoder og var klart størst blant seriene som vises via kabel-TV i USA. 

Den første episoden i den niende sesongen starter halvannet år etter at vi sist så Rick og de overlevende. Etter å ha kriget mot sadisten Negan, får gjengen nå en ny sjanse. Siviliasjonen er på vei tilbake til "normalen", nå som den sakte men sikkert bygges opp igjen. Men å leve i fred viser seg å være tøffere enn å kjempe sammen i krig. 

Husk at du kan se den siste episoden av The Walking Dead i ukesarkivet og med nett-TV.

Legedrama med The Resident 

Du tenker kanskje at det ikke finnes lege- og sykehusserier som kan måle seg med Grey's Anatomy? Vel. Da har du ikke sett The Resident på FOX. Den første sesongen tiltrakk seg en utrolig stor fanskare med lojale seere over hele verden. 

Conrad Hawkins er en sjarmerende, dog arrogant lege, som nyter å knuse de nye turnuslegenes romantiske forestilling om legeyrket. Virkeligheten for de unge legene er at sykehuset må tjene penger, pasientene er ikke alltid hyggelige og selv en doktor kan gjøre feil en gang i blant. 

Dette serien for deg som ønsker å krype opp i sofahjørnet for å nyte et legedrama med karakterer man blir glad i. 

Den andre sesongen har premiere på FOX 14. november kl. 21.00. 

Huston, we have a problem 

Er det en planet i verdensrommet som har fanget menneskenes oppmerksomhet, så er det Mars. I serien med samme navn på National Geographic, står planeten og menneskeheten i sentrum. I den første sesongen kunne vi se menneskets første reise til Mars i år 2033 og hvilke utfordringer som oppstod da mannskapet skulle lande og starte sitt nye liv på den røde planeten. 

I den nye sesongen av Mars er vi i år 2042, etter at astronautene har etablert en koloni på planeten. Det har kommet til det punktet at IMSF, et romprogram finasiert av flere land, ikke lenger kan være eneste sponsor for ekspedisjonen på Mars. Dørene åpnes derfor for privat sektor, og det tar ikke lang tid før det blir konflikter mellom vitenskapsfolkene og de kommersielle gruvearbeiderne. 

Gjennom seks facinerende episoder avslører Mars hvilken effekt menneskene har på den røde planeten og hvilken effekt den har på oss. 

Sesong to av Mars har premiere på National Geographic 11. november kl. 21.00. 

Utrykningsdrama i 9-1-1 

Da den første sesongen av 9-1-1 endelig ble vist på norske skjermer, var det full jubel for mange serienerder. Bak serien er en av USAs mest omtalte serieskapere, nemlig Ryan Murphy og Brad Falchuk, som blant annet står bak Glee og American Horror Story.

9-1-1 er en dramaserie som følger livene til ambulansesjåfører, brannfolk, ansatte i politiet og annet utrykningspersonell. Blant hovedskuespillerne finner vi blant annet legenden Angela Bassett, Peter Krause (fra Six Feet Under) og Connie Britton (fra Friday Night Lights). 

Den første sesongen av dramaserien har servert adrenalin, kjærlighet og dramatikk på sølvfat til seerne. Sesong to virker ikke til å spare på hverken hjerteskjærende øyeblikk, gåsehud eller altoppslukende kjærlighet. 

Glem ikke at du kan se den siste episoden av 9-1-1 med nett-TV! 

Er du glad i film og serier? Utforsk hva du kan fråtse i av filmer og serier med RiksTV.