• SharpObjects

Sharp Objects er en mørk thrillerserie, perfekt for høstmørket

Sharp Objects gir oss et komplisert gotisk mysterium, med en drapsgåte minst like komplisert som True Detective. Se den med HBO Nordic i RiksPakken. 

Oscar-nominerte Amy Adams (American Hustle og The Fighter) har hovedrollen i den etterlengtede HBO-miniserien på 8 episoder, tilgjengelig med HBO Nordic i RiksPakken.

Ikke foran TV-skjermen i sommer? Med RiksTV-appen kan du nyte filmer og serier fra HBO Nordic der du er innenfor Norges grenser. Last ned RiksTV-appen!

Camille Preaker (Adams) klarer ikke å overtale sjefen sin, til å velge en annen journalist til å skrive om drapet på to tenåringsjenter i hjembyen hennes. Motvillig blir Camille sendt tilbake til hjembyen og til hennes kompliserte familie.

Når hun deretter avdekker nye spor i saken, blir jakten etter hva som trolig dreier seg om et dobbeltmord, snudd på hodet. Samtidig må hun konfrontere egne psykologiske problemer, som hun trodde hun hadde unnsluppet.

Med i rollene finner vi også Oscar-nominerte Patricia Clarkson, Chris Messina (The Newsroom), Matt Craven (Resurrection) og Elizabeth Perkins (Weeds).

Basert på en bok av Gillian Flynn

Sharp Objects er den tredje boken fra Gillian Flynn som er blitt gjort om til film eller TV, etter Dark Places og den kritikerroste Gone Girl.

Serien er skrevet av Flynn selv, sammen med Marti Noxon (UnREAL), og alle episodene er regissert av Big Little Lies og Dallas Buyers Club-regissør Jean-Marc Vallée.

Sharp Objects

For fans av Big Little Lies og True Detective

Sharp Objects gir oss et komplisert gotisk mysterium, med en drapsgåte minst like komplisert som True Detective. Vi får også en fremvisning av den ødelagte hovedpersonen og det gammeldagse og kjønnsdiskriminerende samfunnet som produserte henne, slik som vi fikk mersmak på etter Big Little Lies.

Så mens vi venter på nye sesonger av både True Detective og Big Little Lies, begge tilbake med nye sesonger i 2019, er det ingen tvil om at Sharp Objects kan appellere til fans av disse to populære HBO-seriene.

Med RiksPakken har du tilgang til serier og filmer i verdensklasse fra HBO Nordic.