• Romelu-Lukaku_Manu

Slaget om Manchester

Denne kampen vil du ikke gå glipp av!

På søndag braker det løs i byderbyet mellom City og United.

Den store duellen

Pep mot Mourinho, Pogba og Martial mot Sterling og Aguero, rødt mot blått – oppgjørene mellom Manchesters to storlag oser av prestisje og rivalisering, og denne er absolutt ikke noe unntak. Det er kampen begge lag på død og liv vil vinne, noe som borger for topp underholdning for oss seere.

Dersom du ikke har TV 2 Sport Premium fra før, skaffer du deg tilgang til kampen via Min Side.

City favoritter

Fjorårets Premier League-oppgjør mellom de to stormaktene endte med borteseier til hvert av lagene, men Pep Guardiola må tåle at laget hans regnes som favoritter til søndagens oppgjør. Samtidig er det umulig å spå utfallet i et slikt oppgjør, og det mangler garantert ikke motivasjon hos noen av lagene. Her kan alt skje!

United må klartre

Manchester City har hatt de beste resultatene å vise til de siste årene, og det er liten tvil om at det også er de som har hatt den beste sesongen så langt. De leder for øyeblikket Premier League, mens United ligger og vaker ned mot midten av tabellen. Det er imidlertid ikke mange poeng opp til det øvre sjiktet av tabellen, noe som gjør det ekstra viktig for United å få med seg tre poeng fra rivalens hjemmebane.

Manchester United vil prøve å gjennomføre en bedre førsteomgang enn de har hatt for vane å gjøre så langt i sesongen, og ikke minst prøve å holde tett bakover. Før søndagens storoppgjør har de røde sluppet inn hele 18 mål, mens City kun har sluppet inn fire. I forrige runde banket City Southampton hele 6-1, mens en scoring på overtid sikret United seieren over Bournemouth.

Full pakke

Vi er garantert et tettpakket stadion, og en fantastisk ramme rundt kampen. Det kommer til å koke på Etihad på søndag, og du vil absolutt ikke gå glipp av denne kampen.

Med TV 2 Sport Premium slipper du det. Kanalen serverer deg 200 direktesendte kamper fra Premier League, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer. I tillegg kan du se kampene som ikke vises direkte, i opptak. Det tilbys også en rekke Premier League-magasiner med forhåndsstoff og analyser, oppsummeringer og scoringsshow. Rett og slett hele pakka for alle som er interessert i Premier League!

Få tilgang til kampen på Min Side.