• Bloggerne-2019-TV2

Dette er de nye deltakerne i Bloggerne

Høstens sesong av «Bloggerne» blir den ellevte i rekken. Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er med når en ny sesong av den populære serien får premiere på TV 2 Livsstil i august. 

Bloggerne har vært en av TV 2s aller største programsuksesser. TV-programmet hvor vi har fulgt norske bloggere tett er populært blant mange - både unge og eldre TV-seere. TV 2s programredaktør Jarle Nakken skryter av programmet. 

- «Bloggerne» er et av de aller mest populære programmene på TV 2 Sumo og aldri har flere sett programserien som satte nye seerrekorder igjen i sin tiende sesong i vinter. Det er gøy å se at serien engasjerer og treffer seerne sesong etter sesong.

Er du glad i drama- og realityserier? Med vår bestselgende TV-pakke får du tilgang til over 50 nasjonale og internasjonale TV-kanaler, HBO Nordic, Paramount+ og mye, mye mer. Les mer om RiksPakken her.

Disse er med i den nye sesongen av Bloggerne:

Linnéa Myhre
Sofie Caroline Nilsen
Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård
Anniken «Annijor» Jørgensen
Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian
Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl

Bloggerne-familien får to nye tilskudd i 2019

Nye tilskudd til Bloggerne-gjengen 

Linnéa Myhre (29) og Sofie Caroline Nilsen (20) er de nye tilskuddene til Bloggerne-gjengen som seerne skal få gleden av å følge. - Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med både Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen som begge byr på spennende historier i den nye sesongen, sier Jarle Nakken.

Linnéa Myhre er kjent som en av landets første og mest leste bloggere, og ble i 2011 kåret til årets beste blogger. Siden gjennombruddet har blitt en kritikerrost forfatter og en aktiv samfunnsdebattant. Hun har gitt ut tre romaner, hvor hun har tatt opp temaer som depresjon og spiseforstyrrelser.

- Jeg elsker «Bloggerne» og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Linnéa Myhre.

Linnéa har delt mye av livet sitt via sosiale medier helt siden hun var i begynnelsen av 20-årene, men fra høsten kommer «Bloggerne»-seerne enda tettere på henne.

- Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podcast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, forteller Linnéa.

Sofie Caroline Nilsen (20) har det siste året blitt en populær livsstilsblogger, etter å ha tatt med sine blogglesere gjennom sine opp- og nedturer i livet gjennom de siste åtte årene. Hun har deltatt i «Paradise Hotel» hvor hun også traff kjæresten Morten Botten.

- Jeg har hatt en drøm om å være med i «Bloggerne» hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, forteller Sofie Caroline Nilsen.

Innholdsrik sesong på TV 

I den nye sesongen får vi se Martine som kjøper sin aller første leilighet, og hvordan hun og kjæresten Alexander takler avstandsforholdet. Vi blir med Caroline på en hektisk start på året med forberedelser til premieren på teaterstykket "Jesus Christ Superstar" - samtidig som hun sjonglerer blogg og småbarnslivet.

Julianne og Ulrik har landet litt som småbarnsforeldre, og vi følger familien på deres første ferie som foreldre hvor turen går til omdiskuterte Dubai. Anniken har lagt bak seg en krevende høst og er klar for å ta 2019 med storm, og har gjort grep for å gjøre hverdagen enklere – mens hun så smått har begynt å skrive på en ny bok. Hun har ansatt en assistent for å gjøre hverdagen som blogger enklere og har som smått begynt å skrive på en ny bok.