• TD_4

True Detective vender endelig tilbake

Ventetiden har vært lang, men 14. januar kommer endelig den tredje sesongen av krimserien!

Er du klar for en ny runde med mørk, stemningsfull krim krydret med fantastiske miljøskildringer, bunnsolid skuespill og det perfekte soundtracket? Selvfølgelig er du det!

Er du glad i spennende filmer og serier? Les mer om vårt film- og serietilbud her. Dersom du allerede er RiksTV-kunde, kan du se den tredje sesongen her

Se trailer! 

Historisk populær

«True Detective» var en enorm suksess da serien først så dagens lys i 2014. Krimdramaet sugde oss inn i sitt mørke og mystiske univers med inspirasjon fra grøssere og skrekk, godt hjulpet av glitrende skuespill fra Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

Serien ble skapt i 2012 av Nic Pizzolatto, etter at han blant annet hadde skrevet for serien «The Killing». «True Detective» ble kjøpt av seriegiganten HBO, som slapp den første episoden i januar 2014. Serien ble en enorm suksess, elsket av både seere og kritikere, og den mest sette debutsesongen på HBO noensinne. Faktisk ble serien så populær, at da sesongfinalen ble sluppet kræsjet HBOs streamingtjeneste på grunn av den store pågangen.

True Detective hos HBO Nordic via RiksTV

Alt en god krim skal ha

Forklaringen på seriens popularitet er enkel: «True Detective» har alt en god krim skal inneholde: Et særdeles velskrevet manus drevet fremover av et mordmysterium, sterke rolleskikkelser og evnen til å skape en atmosfære og spenning som låser blikket ditt til skjermen. Og så må vi ikke glemme musikken, som var det perfekte akkompagnement til bildene fra Louisianas sumper.

I 2015 kom den andre sesongen, med blant Colin Farrell, Vince Vaughn og Rachel Adams i hovedrollene. Og nå, etter lang tids venting, får vi altså endelig den tredje sesongen.

True Detective hos HBO Nordic via RiksTV

Tilbake i god, gammel form

Den tredje sesongen av «True Detective» er Pizzolattos debut som regissør, og han har også skrevet manus alle episodene. Ett unntak er den fjerde episoden i sesongen, som han har skrevet i samarbeid med David Milch (som står bak «NYPD Blue», og HBOs kultserie «Deadwood»).

Denne gang er det Mahershala Ali som bekler hovedrollen, som politimannen Wayne Hays, mens Stephen Dorf spiller partneren Roland West. Ali er kjent fra serier som «House of Cards» og «Cage», samt filmer som «The Curious Case of Benjamin Button» og «Moonlight». For sistnevnte vant han han en Oscar for beste birolle.

De første tilbakemeldingene fra anmeldere i USA vitner om at sesong 3 i stor grad vender tilbake til stemningen og oppbygningen man husker fra sesong 1, noe svært mange fans vil glede seg over.

Her er det bare å glede seg til 14. januar, og benke seg foran skjermen når de to første episodene endelig blir tilgjengelig.

True Detective hos HBO Nordic via RiksTV

Varm opp med et maraton

Hver sesong av True Detective er frittstående, så du trenger altså ikke ha sett de første to sesongen for å nyte den nye sesongen. Men, du kan selvfølgelig varme opp med de to første sesongene før du kaster deg over det nyeste tilskuddet i serien!

Visste du at HBO Nordic er inkludert i vår bestselgende TV-pakke RiksPakken? Sesong 1 og 2 ligger tilgjengelig i sin helhet i RiksTVs nett-TV. Her får du tilgang til det beste HBO Nordic har å by på - både kvalitetsfilmer og -serier kort tid etter at de er sluppet i USA. 

Vil du ha HBO Nordic inkludert i ditt TV-abonnement? Les mer om vår bestselgende TV-pakke RiksPakken her.