• Julegave-tips-2019

Julegavetips 2019 – disse julegavene vil slå an i år

Julegavetipsene for TV-slaven

Her er julegavetipsene for 2019 som kan merkes med "Fra Nissen" i år.

Det er utrolig fint å glede andre, men det skader ikke hvis du også får glede av gaven!
Er det ikke fantastisk å se noen pakke opp en julegave fra deg, og bli skikkelig glad? Og er det ikke ekstra fint hvis gaven er noe hele familien får glede av - inkludert deg selv?

Mesh-nettverk

I dag bruker hele familien internett store deler av dagen, men det kan være vanskelig å få like gode wi-fi signaler i hele boligen. Et mesh-nettverk er enkelt forklart en serie nettverkspunkter som du fordeler utover i hjemmet ditt, og som jobber sammen for at det skal være best mulig nett overalt.

Slike nettverk har tidligere vært ganske kostbare saker, men denne pakken fra TP-Link gir deg tre enheter for under 2000 kroner. Dermed kan du selv høre Spotify på kjøkkenet, mens din bedre halvdel gjør unna julehandelen i kjellerstua, og barna ser nett-TV på rommet sitt (eller hvor som helst ellers i huset).

Ny TV

Denne trenger vel egentlig ikke noen lang forklaring. En ny TV er noe hele familien kan glede seg over, og hvis man har muligheten kan man har muligheten til det, er denne fra LG et veldig godt valg. TV-en anbefales på det varmeste av både Lyd & Bilde og DinSide. Og det finnes selvfølgelig billigere TV-er, slik som denne i samme størrelse.

Noen billig julegave er det uansett ikke, men så er den da også til hele familien. Og alle timene med familiekos foran TV-en kan man uansett ikke sette en pris på!

Lydplanke

Dersom du ikke har behov for å oppgradere TV-en, eller synes det blir i dyreste laget, finnes det andre måter å gjøre familiens TV-tid bedre på. En lydplanke kan gjøre underverker for lyden, noe som er viktigere for TV-opplevelsen enn vi kanskje tenker over. Lydplanker får du i en rekke forskjellige utforming, fra enkle versjoner for under tusenlappen, til svært avanserte som koster et tosifret antall tusen.

Her er det opp til deg hva du synes du trenger, og hvor mye du vil bruke.

3D-puslespill

Selv om det er superkoselig å se en film eller serie sammen, kan man jo ikke se på TV hele tiden. Og i dag har man jo uansett muligheten til å bestemme når og hvor man ser ting.

Hva med å ta en pause fra skjermen, og gi dere i kast med et 3D-puslespill sammen? For eksempel dette, hvor man bygger den fantastiske Hogwarts-skolen fra Harry Potter!

Smartere hus

I dag finnes det en rekke løsninger som skal gjøre huset smartere, men de kan være kostbare og omfattende. Heldigvis finnes det også enkle og rimelige løsninger, som samtidig øker livskvaliteten og kosen i hjemmet.

Et smart julegavetips for 2019 er Mill smart WiFi-plugg, som kort fortalt gjør din helt "vanlige" varmeovn atskillig smartere. Du stikker den i stikkontakten, plugger i varmeovnen, og kan nå styre ovnen direkte fra den tilhørende appen - uansett om du er hjemme eller ei.

Den koster bare noen hundrelapper per enhet, men dersom man har mange ovner kan det jo bli litt likevel. Samtidig kan man spare strøm, og ikke minst øke livskvaliteten til hele familien, siden det er det slutt på å komme hjem til kaldt hus!

I stedet kan man gå rett over på familiekosen det øyeblikket man kommer inn døren, uansett om det er å se en film sammen eller alene, eller legge 3D-puslespill sammen.

Det var julegavetipsene for 2019 – god jul, og lykke til med gavejakten!