• DSCF7825

Se det du vil hvor du vil!

Nå trenger du ikke å være helt avkoblet selv om du kobler av. Med RiksTV kan du ha med deg favorittprogrammene dine på tur.

Vil du kunne synke ned i den deilige hotellsengen etter en lang dag med sightseeing, shopping og google-søk etter anbefalte restauranter – og slappe av i noen minutter med en norsk nyhetssending?

Er du ofte på reise i EU og EØS? Se norske nyheter, favorittserien din eller barneinnhold på smarttelefon, nettbrett og AppleTV. Les mer om RiksTV-appen her.

Trenger fireåringen å våkne til Sauen Shaun og Fantorangen, mens du får starte feriedagen med en rolig morgen? Eller kanskje du for en gangs skyld kan ha god samvittighet for å la tenåringene i familien binge Dexter eller Big Little Lies mens de soler seg ved bassenget. Det er jo ferie.

Se RiksTV ved bassenget

TV-en kan bli med over alt

Når du har RiksTV, kan du ta med deg hele TV-pakken du abonnerer på og se TV hvor som helst, på iPad-en, laptopen eller på smartmobilen. Det eneste du trenger er å ha en nettforbindelse.

Med RiksTV har du tilgang til massevis av innhold i løpet av ferien. Du slipper å forholde deg til italiensk kanalestetikk og spanske fotballkommentatorer hvis du ikke vil, og du kan fortsatt følge med på det som skjer hjemme. Men om du vil se TV-sendinger fra andre land, får du nå også tilgang til alle TV-signalene i hele EU.

Regionsperrene på TV-signaler har blitt opphevet, så du kan både ta med deg din egen TV-pakke til utlandet og velge blant et enormt utvalg kanaler fra andre land. Du trenger ikkelenger å krangle med dårlige hotell-TV-er, ustabile signaler eller fastsatte sendeskjemaer. Du kan se akkurat det du vil på RiksTV, når du vil.

La ungene se TV i sommer

Utforsk sjanger eller regissør

Kanskje ferien kan bli muligheten til å få sett en klassiker som har stått lenge på listen, eller få vist ungene en av barndommens Indiana Jones-filmer med Paramount+. HBO Nordic har laget en hel samling av regissøren Lukas Moodyssons produksjoner som er verdt å få med seg, og her er noe for de fleste aldersgrupper.

Fucking Åmål fra 1998 er fremdeles en aktuell film, som tar opp en tenåringsjentes opplevelser om å være forelsket i en av samme kjønn.

Moodyssons nye serie, Gösta (2019), er en lattervekkende, tragikomisk skildring av alt som kan gå galt selv om intensjonene er gode. Gösta er en psykolog som prøver å finne ut av seg selv, samtidig som han skal hjelpe alle andre i den lille, svenske bygden han bor i. Serien fikk en femmer av Filmpolitiet, den er HBO Nordics første nordiske originalproduksjon, og egner seg perfekt til lett avkobling med et smil om munnen, samtidig som du får servert et skråblikk på den overdrevne skandinaviske godheten.

Hold deg oppdatert og nyt dagene

I TV-pakken din kan du også ha med deg de faste sportsnyhetene, få med deg de viktigste fotballkampene og sportshendelsene som du ikke vil gå glipp av selv om du er ute og reiser. Få også med deg norske nyheter på TV 2, NRK eller andre kanaler. 

Ta med deg RiksTV på ferie. Det finnes som regel en anledning der det passer å skru på TV-en for en liten stund, for å få med deg siste nytt, nyte humor, sport eller gode historier som beriker dagen.