• C-More-Januar21-1200

Nytt år og nye greier på C More!

Kommer på C More i januar

Snadder i vente

Kong vinter er her, og da er det ekstra fint å kunne krype ned i sofaen med en god film eller serie. På C More kommer det masse herlige godsaker. Her er høydepunktene. 

Filmer:

Beck - Døden i Samara

Beck - Døden i Samara

Kommer: 1. januar
Sjanger: Krim
IMDb: 5,4

Når en av de nominerte til Nobels fredspris blir brutalt myrdet i Stockholm sentrum, mistenker Beck-gruppen at det dreier seg om et politisk mord. "Døden i Samarra" er nummer 41 i filmserien med Peter Haber som Beck.

Parasitt

Parasitt

Kommer: 1. januar
Sjanger: Thrillerkomedie
IMDb: 8,6

Sørkoreansk svart thrillerkomedie der vi møter de gatesmarte medlemmene av den fattige Kim-familien, som i tur og orden snylter på en velstående familie. Men snart blir løgnene så mange at situasjonen topper seg. "Parasitt" ble en kjempesuksess og vant priser over hele verden, fra Gullpalmen i Cannes til Golden Globe og hele fire Oscar, bl.a. for beste film og regi.

Med våre TV-pakker kan du legge til C More for kun 99,-/ mnd. Ingen bindingstid. Allerede kunde hos RiksTV? Bestill C More på Min side. 

Vil du bli kunde hos RiksTV? Se våre TV-pakker

Håp

Håp

Kommer: 1. januar
Sjanger: Drama
IMDb: 7,5

Håp hadde verdenspremiere på Toronto Internasjonale Film Festival og fikk strålende mottakelse i internasjonal presse. I hovedrollene ser vi Andrea Bræin Hovig og Stellan Skarsgård. Også her hjemme har kritikerne hyllet denne varme og gripende filmen. Det kritikerroste dramaet ble valgt ut som Norges Oscar-kandidat. Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet diagnose. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Vi må snakke om Kevin

Vi må snakke om Kevin

Kommer: 1. januar
Sjanger: Drama
IMDb: 7,5

Kritikerrost og prisbelønt film som bygger på romanen med samme navn av Lionel Shriver. Forholdet mellom Eva (Tilda Swinton) og sønnen Kevin (Ezra Miller) har alltid vært problematisk. Når han som 15-åring begår massemord på skolen rammes Eva hard av både sorg og skyldfølelse. Hun må kjempe med spørsmålet om hva som gikk galt i oppveksten, samtidig som hun prøver å komme seg gjennom hverdagen.

En ubehagelig oppfølger

En ubehagelig oppfølger

Kommer: 5. januar
Sjanger: Dokumentar
IMDb: 6,4

Dokumentaren "En ubehagelig oppfølger" er fortsettelsen på "En ubehagelig sannhet" (2006), som handlet om den amerikanske visepresidenten Al Gores arbeid for å skape engasjement om klimaendringene. Her får vi se hva som har skjedd siden forrige film, og følge Gores globale kamp for å overbevise internasjonale ledere om viktigheten av fornybar energi.

Kruttønnen

Kruttønnen

Kommer: 7. januar
Sjanger: Dramathriller
IMDb: 5,6

Dansk dramathriller med Jakob Oftebro og Nikolaj Coster-Waldau. Filmen er inspirert av virkelige hendelser knyttet til terrorangrepet mot kulturhuset Krudttønden og synagogen i København i februar 2015. Vi følger flere personer som befinner seg i begivenhetenes sentrum både før, under og etter angrepet.

Atomic Blonde

Atomic Blonde

Kommer: 26. januar
Sjanger: Actionthriller
IMDb: 6,7

På slutten av 1980-talet, like før murens fall, blir den britiske MI6-agenten Lorraine Broughton (Charlize Theron) sendt til Berlin for å finne en dobbeltagent som truer et spionnettverk. "Atomic Blonde" er en eksplosiv actionthriller i regi av David Leitch.

Five Feet Apart

Five Feet Apart

Kommer: 29. januar
Sjanger: Romantisk drama
IMDb: 7,2

Stella og Will er to tenåringer som begge har cystisk fibrose. De møtes på sykehuset og forelsker seg, men sykdommen gjør at de alltid må holde halvannen meters avstand. Hovedrollene spilles av Haley Lu Richardson og Cole Sprouse.

Shazam!

Shazam!

Kommer: 29. januar
Sjanger: Actioneventyr
IMDb: 7,0

Stella og Will er to tenåringer som begge har cystisk fibrose. De møtes på sykehuset og forelsker seg, men sykdommen gjør at de alltid må holde halvannen meters avstand. Hovedrollene spilles av Haley Lu Richardson og Cole Sprouse.

Flere filmer i januar:

 • Trainwreck - 1. januar
 • Killerman - 6. januar
 • A Hidden Life - 6. januar
 • Drømmebyggerne - 8. januar
 • Yarden - 11. januar
 • Wish Upon - 12. januar
 • Ma - 14. januar
 • Banana Split - 15. januar
 • Valerian and the City of a Thousand Planets - 19. januar
 • Pelle Svansløs - 22. januar
 • Se opp for gorillaen - 27. januar
 • Tad den bortkomne eventyreren og Kong Midas' hemmelighet - 31. januar

Serier:

The Baker and the Beauty

The Baker and the Beauty

Kommer: 5. januar
Sjanger: Dramakomedie
IMDb: 7,3

To helt ulike verdener møtes når supermodellen Noa Hamilton blir forelsket i en helt vanlig baker uten erfaring med rampelyset. Har forholdet deres en sjanse på sikt, eller vil kjendisstatusens bakside drive dem fra hverandre? "The Baker and the Beauty" er en sjarmerende amerikansk dramakomedie om grenseløs kjærlighet, uunngåelige kulturkollisjoner og sterke familiebånd.

Limetown

Limetown

Kommer: 21. januar
Sjanger: Krimdrama
IMDb: 6,5

Radiojournalisten Lia begynner å nøste i en gammel uløst sak om en mystisk forskningsklinikk i Limetown, Tennesse. Hele 300 mennesker bodde i det isolerte området for 15 år siden da personalet og deres familier plutselig forsvant sporløst, og ingen vet hvorfor. Krimdrama på ti episoder med Jessica Biel og Stanley Tucci i hovedrollene. Serien er basert på den populære fiktive podcasten med samme navn.

Lasse Maja

Lassemajas Detektivbyrå

Kommer: 20. januar
Sjanger: Familieserie
IMDb: 5,4

Stjernespekket svensk familieserie fra 2020, basert på Martin Widmark og Helena Willis' populære barnebøker. Her møter vi vennene Lasse og Maja, som gang på gang hjelper Vallebys klossete politimester med å løse mystiske saker.