• 1117_hytte-var-paske

Slik får du TV-signal på hytta

TV-kos er også hyttekos. RiksTV har det du trenger for å få godt signal på hytta.

Vi nordmenn elsker hyttekos, og det er ingen grunn til at hyttekos ikke skal inkludere TV-kos. RiksTV hjelper deg med å få TV-underholdningen inn på hytta.

For det er selvfølgelig kjekt å ha tilgang på serier, filmer og programmer, også på hytta. Selv om du elsker hyttelivet, trenger det ikke hindre deg fra å se favorittprogrammene dine. 

Med en antenne fra RiksTV går du ikke glipp av noe. RiksTV tilbyr nemlig digital-TV i det digitale bakkenettet. Dette er signaler som hele 98 prosent av husstandene i Norge og ca. 90% av fritidsboligene kan få inn ved hjelp av en vanlig TV-antenne.

Vil du vite mer om TV på hytta? Les mer her. 

Slik utvider du hyttekosen

Med en retningsstyrt UHF-antenne fra RiksTV kan du nyte sport, filmer, og underholdning, også på hytta. Bruksanvisning for montering av antennen følger med i pakken. Dersom du har utstyr fra før, kan du også bruke dette. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruk antenne og kabler som er eldre enn 12-15 år.

Antennen monterer du høyt og fritt utendørs, pekende mot beste sender, som du finner ved å bruke vårt dekningskart.

Ha TV opptil fire steder til prisen av én med RiksPakken

Billigere og bedre løsning

Deretter kan du nyte underholdningen i abonnementet du har valgt. Her er det selvfølgelig opp til hver enkelts smak og behag.

RiksPakken er vår bestselger. Med dette abonnementet kan du ha TV opptil fire steder til prisen av én, og spare mye penger på å bruke samme TV-distributør både hjemme og på hytta, forklarer produktdirektør hos RiksTV, Rune F. Åsprang.

– Dette er en av mine kjepphester. Alle som har RiksTV på hytta, i campingvogna eller i båten, bør si opp abonnementet sitt på kabel-TV hjemme. På hjemmebane kan man bruke RiksTV-appene for mobil, nettbrett, Apple-TV og nett-TV. Eller man kan ha SMART-boks og strømme innholdet der, forklarer Åsprang.

Ikke betal dobbelt for TV-abonnementet ditt, sier Rune Åsprang i RiksTV

Rune F. Åsprang, produktdirektør i RiksTV

– Det er mange som ikke er klar over at man kan ha RiksTV med vanlig antenne på hytta, og samtidig benytte seg av strømmetjenestene hjemme. Folk har gjerne en annen leverandør hjemme, og betaler dermed dobbelt, helt unødvendig.

Selv om du sier opp TV-pakken fra én leverandør, kan du beholde bredbåndet som før. Slik kan du spare hundrevis av kroner hver måned. Hos RiksTV kan du også velge TV-pakken Favoritter, der du kan velge de kanalene du selv ønsker.